Κόντρα Καινούργιου- Ραπτόπουλου για… Πασχαλάκη! (video)

Eιρήνη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, αποκάλυψη που έκανε ο Κώστας Ραπτόπουλος. Ο ίδιος αποφάσισε να σχολιάσει τον χωρισμό του ζευγαριού αναφερόμενος τόσο στις ηλικίες και αναλύοντας τη γυναικεία ψυχολογία, με αποτέλεσμα η Κατερίνα Καινούργιου να αντιδράσει χαρακτηρίζοντάς τες άκρως προσβλητικές.

 

Η γνωστή τραγουδίστρια, όσο και ο γνωστός τερματοφύλακας είχαν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και χωρισμός τους έγινε εντελώς… αθόρυβα. Ο Κώστας Ραπτόπουλος μίλησε στον ALPHA για τον χωρισμό: «όταν ένας άντρας είναι μικρότερος από μια γυναίκα έστω και λίγα χρόνια, αυτομάτως η γυναίκα αποκτά μια ανασφάλεια η οποία μεταδίδεται στο ζευγάρι… Είναι αναπόφευκτο αυτοί οι έρωτες να μην καταλήγουν σε γάμο ή σε κάτι σοβαρότερο. Είναι αναπόφευκτο ο άντρας κάποια στιγμή, όταν ενθουσιάζεται με μια μεγαλύτερη γυναίκα, να κοιτάξει και λίγο πίσω σε μικρότερες ηλικίες. Δεν ξέρω πως μπορεί να το διαχειριστεί αυτό μια γυναίκα. Αυτό, στις ηλικίες του Αλέξανδρου και της Ειρήνης δε φαίνεται τόσο ορατό. Όταν περάσει μια δεκαετία, το πράγμα γίνεται δυσάρεστο για τη γυναίκα που χάνει και τη φύση της».

 

«Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο, δεν είναι ακόμα έτοιμος για να κάνει γάμο αυτή τη στιγμή… Όταν είσαι 33 και η άλλη 36-37 δεν υπάρχει θέμα, όπως και όταν είσαι 30 και η άλλη 40. Όταν όμως πας 40 και η άλλη 50 νομίζω αρχίζει και χάνεται λίγο το πράγμα… Η γυναίκα πέφτει απότομα βιολογικά. Ο άνδρας πέφτει σιγά – σιγά… Το σοκ που παθαίνει η γυναίκα με την εμμηνόπαυση και όλα τα ορμονικά είναι πολύ μεγάλο ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες. Συνήθως όταν ένας 32χρονος παίρνει μια 40αρα, όταν πάει 42 και η άλλη είναι 50 το έργο αρχίζει και γίνεται δύσκολο» συμπλήρωσε.

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου: Ντροπή
«Ντρέπομαι πάρα πολύ για όλα αυτά που ακούστηκαν. Ντρέπομαι γιατί με αγγίζουν και εμένα, ντρέπομαι για την Ειρήνη, ντρέπομαι για όλες τις γυναίκες που ακούνε αυτή τη στιγμή. Πραγματικά τι είπε ο άνθρωπος; Ο κύριος Ραπτόπουλος είπε τα δικά του και εγώ ντρέπομαι γι’ αυτά που ακούσαμε σε αυτή την εκπομπή» σχολίασε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Αρχικά, τα παιδιά δεν έχουν μεγάλη διαφορά αλλά και να είχαν, είναι δικαίωμά τους. Δε φαίνεται τίποτα, είναι δυο παιδιά σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Δεύτερον, η ζήλια δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Και εμένα μου έχει τύχει να είμαι με μικρότερο και να τον ζηλεύω πολύ και να είμαι και με μεγαλύτερο που να τον ζηλεύω ακόμα περισσότερο. Δεν έχει να κάνει αυτό, δεν έχει καμία σχέση. Και να ενημερώσω τον κύριο Ραπτόπουλο, που μίλησε με τόση ασέβεια προς το γυναικείο φύλο, ότι μια γυναίκα όταν πλησιάζει τα 40, δε σημαίνει ότι δε μπορεί να τεκνοποιήσει και να κάνει παιδί ή ότι δεν είναι καλά σεξουαλικά. Μπορεί να είναι πολύ καλύτερα από έναν άνδρα που είναι πολύ μικρότερος. Πραγματικά, τι ακούμε; Ντροπή, ντροπή, ντροπή…» αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε πως ο Κώστας Ραπτόπουλος μέσα από την εκπομπή του υιοθετεί μια στάση «καφενείου» και πως γι αυτό το λόγο δεν πρέπει να τα παίρνουμε ως ρατσιστικά όλα αυτά. Παρομοίασε μάλιστα τις δηλώσεις αυτές με τα συνθήματα που ακούγονται στα γήπεδα τα οποία δεν έχουν κάποια ουσιαστική υπόσταση.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου εκνευρίστηκε και απάντησε: «Δε με αφορά τι είπε για τον Πασχαλάκη. Μείωσε πάρα πολύ μια γυναίκα. Μη δίνεις δικαιολογία σε αυτό. Μπορεί να είναι πολύ καλός στη δουλειά του αλλά αυτά που ακούσαμε είναι προσβλητικά. Αντρέα, εγώ είμαι 37, είχα σχέση τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο 5 χρόνια μικρότερο, τι σημαίνει αυτό; Ότι καλά έκανα και χωρίσαμε γιατί εγώ είμαι μεγάλη και αυτός μικρός και δε μπορώ να αποδώσω; Άσε το γήπεδο. Είναι θέμα ανθρώπου αυτό… Τι σχέση έχει το γήπεδο όταν ακούμε για μια γυναίκα που είναι 37 ετών ότι, είναι μεγαλύτερη, ότι ίσως δε μπορεί να τεκνοποιήσει και ότι επειδή είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη, θα χωρίσουν. Αντρέα, δεν είναι από την εκπομπή του αυτά που ακούσαμε, σε εμάς μίλησε, στη δική μας εκπομπή»..

πηγή: reader.gr