ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για το μεγάλο βράδυ!

O ΠΑΟΚ mateco αποφάσισε να τιμήσει τον σπουδαίο Μπάνε Πρέλεβιτς για την προσφορά του στην ομάδα αποσύροντας τη φανέλα με το νούμερο «7» προς τιμήν του, μετά από πρόταση του Θανάση Χατζόπουλου.

Αυτό θα γίνει στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, το Σάββατο 1 Απριλίου, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να εκδίδει ήδη τα εισιτήρια, τα οποία θα φέρουν και «χτύπημα» με το όνομα του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Η ενημέρωση του Δικεφάλου:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι από σήμερα (Πέμπτη, 16/3), αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων και για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στις 19:15 για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο και ιστορικής σημασίας παιχνίδι, καθώς πριν από την έναρξη του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απόσυρσης της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς και η ανάρτηση του «7» στην οροφή του PAOK Sports Arena.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα έχουν συλλεκτική αξία, καθώς θα φέρουν ειδική σήμανση με το όνομα του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Συλλεκτικά θα είναι και τα εισιτήρια που θα διατεθούν OnLine και με δυνατότητα εκτύπωσης.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν τη δυνατότητα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, να προμηθευτούν από τώρα τα εισιτήρια του αγώνα. Θα πρέπει επίσης να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο, καθώς η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ mateco – ΑΕΚ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

– Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Τρόποι διάθεσης:

Από το PAOK Sports Arena…

Καθημερινά: 10:00-18:00

OnLine μέσω του δικτύου της Ticketmaster στη διεύθυνση… https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Τηλεφωνικά στο 2111981535

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

-Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 15 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TAXIWAY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και η TAXIWAY, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδα μας!

Για τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, στο τηλέφωνο: 2310-472551 (καθημερινά: 10:00-18:00).