Ο Αλαφούζος στη συνάντηση με τον Μπένετ

Στη συνάντηση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα Playoffs με τον Στιβ Μπένετ, η οποία θα λάβει χώρα την προσεχή Δευτέρα (27/3, 12:00), θα βρεθεί ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με διαρροή των πράσινων, ο Αλαφούζος, αναμένεται να θέσει στο τραπέζι τα εξής ζητήματα έπειτα και από τα όσα έλαβαν χώρα στην «OPAP Arena» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

α) Για το πλάνο του όσον αφορά τους διαιτητές των play off και το πώς σκοπεύει να εγγυηθεί την παρουσία ρέφερι υψηλότερου επιπέδου στις επόμενες 9 αγωνιστικές που θα κρίνουν τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

β) Για τους λόγους που δεν γίνεται αποτελεσματική και on line επικοινωνία με τις άλλες ομοσπονδίες μέλη των UEFA/FIFA, ως προς τη διαθεσιμότητα των διαιτητών τους, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη «δεξαμενή» υποψηφίων ρέφερι απ’ το εξωτερικό για τους καθοριστικούς αγώνες των play off της Super League.

γ) Για την ουσία της όλης διαδικασίας ως προς την επιλογή των διαιτητών και τα κριτήριά τους, απ’ την στιγμή που έχει γίνει αποδεκτή εδώ και λίγες εβδομάδες η πρόταση για αύξηση των αποδοχών προς τους ξένους διαιτητές που έρχονται για να διευθύνουν αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.