Ποδοσφαιρικός εισαγγελέας: Δίωξη στον Νταμπό για το ντέρμπι!

SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Δίωξη στον Μπράιαν Νταμπό του Άρη άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου βρήκε μεγάλους νικητές τους «ασπρόμαυρους».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ, αυτό έγινε για υβριστική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή σε βάρος αξιωματούχου ομάδας.

Η σχετική ενημέρωση της ομοσπονδίας αναφέρει:

«Από τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Άρης, Dabo Bryan Boylaye Kevin.

Η δίωξη ασκείται διότι στις 19-3-2023 στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έλαβε χώρα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Super League, ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Άρης, Dabo Bryan Boylaye Kevin επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος αξιωματούχου ομάδας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 10 παρ. 1 περ. β’, 2 περ.α’, παρ. 5 περ.ε’, στ’ στοιχ.ii, 25 παρ.2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.