Άρης: Αποφασίζει στο… τζάμπολ ο Καστρίτης για Σανόγκο και Χάγκινς

Λίγο πριν το τζάμπολ θα αποφασίσει ο Γιάννης Καστρίτης για το αν θα αγωνιστούν οι Ίσμαελ Σανόγκο και Τζος Χάγκινς κόντρα στον Ιωνικό.

Οι δύο παίκτες του Άρη δεν έχουν προπονηθεί πλήρως όλη την εβδομάδα και έτσι η συμμετοχή τους συνοδεύεται με ερωτηματικό. Οριστικά απών ο Σταύρος Σχίζας.

Αναφέρει σχετικά η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ:

«Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (25/03, 17:00) αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, σε μία αναμέτρηση η οποία διεξάγεται ανήμερα της συμπλήρωσης 109 χρόνων ζωής του Άρη. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αυριανού αντιπάλου, με τη χρήση βίντεο.

Απών ήταν ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος έχει υποστεί διάσειση και δε θα αγωνιστεί αύριο. Ο Τζος Χάγκινς και ο Ίσμαελ Σανόγκο ακολούθησαν ένα μέρος του προγράμματος και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή».

Χασανίδης: «Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φίνις»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αγώνα με τον Ιωνικό:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Άρη, ο οποίος έχει αύριο τα γενέθλιά του. Πολλές επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα, σε έναν σύλλογο ο οποίος είναι από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα και εμείς έχουμε την τιμή να τον εκπροσωπούμε.

Αγωνιστικά, πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, κόντρα στον Ιωνικό. Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερο φίνις στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, για να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα και πρέπει να βγάλουμε πάθος και ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, και στις δύο άκρες του γηπέδου».