Ολυμπιακός: Πρόβλημα με τις πτήσεις για Κάουνας – Ακυρώθηκαν δύο πτήσεις με οπαδούς

Δύο πτήσεις τσάρτερ για Κάουνας ακυρώθηκαν, με αποτέλεσμα αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού να χάσουν την ευκαιρία να βρεθούν στον τελικό της Euroleague.

«Ερυθρόλευκο» είναι το Κάουνας το τελευταίο διήμερο, καθώς περίπου 7.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ταξιδέψει για το Final Four της Euroleague. Μετά την πρόκριση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ, εκατοντάδες φίλοι της ομάδας έψαξαν τρόπο να ταξιδέψουν στη Λιθουανία.

Αν και προγραμματίστηκαν έκτακτες πτήσεις τσάρτες, υπήρξαν τελικά αναβολές και ακυρώσεις. Συγκεκριμένα, δύο από τις τέσσερις επιπλέον πτήσεις τσάρτερ από την Ελλάδα για το Κάουνας, ακυρώθηκαν.

Ο λόγος είναι ότι τα ταξιδιωτικά πρακτορεία δεν φρόντισαν να κλείσουν εγκαίρως θέσεις στο αεροδρόμιο για όλες πτήσεις, κάτι που οδήγησε σε ακυρώσεις.

Παρόλα αυτά, η «Zalgirio Arena» απόψε θα είναι ερυθρόλευκη, καθώς κι άλλοι φίλοι του Ολυμπιακού από ευρωπαϊκές πόλεις κατάφεραν να βρεθούν στο Κάουνας και υπολογίζεται ότι πάνω από 7.000 οπαδοί θα βρίσκονται στις εξέδρες.