Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Άμραμπατ

ELITE LEAGUE 2022-2023 / ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Προαναγγελία… αποχώρησης από την ΑΕΚ έκανε ο Νόρντιν Άμραμπατ, που υπογράμμισε σε δηλώσεις του πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Ολλανδία, και πως ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με ομάδες.

«Παίζω στο εξωτερικό εδώ και 12,5 χρόνια. Συνεπώς τώρα είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω καθίσει και έχω μιλήσει με δύο συλλόγους και δύο ακόμα ομάδες με έχουν πάρει τηλέφωνο. Μιλάω με κάθε ομάδα. Επιπλέον αυτό που μου αρέσει είναι να ακούσω το πλάνο. Θα περιμένω να δω τι επιλογές θα έχω», σχολίασε ο Άμραμπατ.

Ο Άμραμπατ αναφέρθηκε στη συνέχεια στην πρόταση που είχε από την Αλ Νασρ τον Γενάρη για να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία. «Θα προτιμούσα να γυρίσω στην Ολλανδία. Τον Ιανουάριο για παράδειγμα είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αλ Νασρ. Έκανα επαφή μαζί μου γιατί έψαχναν να υποστηρίξουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μίλησαν μαζί μου. Ήθελαν να με αποκτήσουν, αλλά η ΑΕΚ μου είπε ότι είχε ως στόχο το νταμπλ και πραγματικά με χρειαζόταν. Θα μπορούσα να είχα παίξει στην ομάδα μαζί με τον Ρονάλντο, αλλά δεν μου το επέτρεψαν».