By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Σταθερή γραμμή για Γαλανό
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σταθερή γραμμή για Γαλανό

Τhessports
Last updated: 22/10/2014 14:17
Τhessports
Share
SHARE

Μερικές ώρες πριν τη συνάντηση του ΑΣ Άρης με τον Γιώργο Γαλανό, παρουσία εκπροσώπων των συνδέσμων της ομάδας, ο Τάσος Οικονόμου επανέλαβε την πάγια θέση του Ερασιτέχνη για το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Γαλανό.

Μιλώντας στο novasports.gr, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη επανέλαβε τους δύο λόγους του «διαζυγίου», λέγοντας: «Το πρώτο θέμα είναι το οικονομικό για το οποίο έχουμε αρκετές διαφορές με τον κ. Γαλανό και το δεύτερο, πολύ πιο σημαντικό θέμα, έχει να κάνει με την προσβολή του προσώπου μου αλλά και της προσβολής σε ολόκληρο το ΔΣ του ΑΣ. Ήταν δυο θέματα τα οποία δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα συν το ότι διαδραματίστηκαν πολλά περισσότερα γεγονότα, φτάνοντας στην οριστική ρήξη».

Για τις συνεχόμενες αλλαγές τόσο στον ΑΣ όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Οικονόμου τόνισε: «Εμείς ευελπιστούμε πως από εδώ και πέρα, βάζοντας ένα τέλος στην υπόθεση με τον κ. Γαλανό και αναλαμβάνοντας εμείς ως ΑΣ το ποδοσφαιρικό τμήμα, να επέλθει ηρεμία. Έχουμε προπονητή τον κ. Καλαϊτζίδη με τον οποίο έχουμε συμβόλαιο, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, παρ΄ ότι δεν έχει δείξει καλά αγωνιστικά στοιχεία στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε αρνητικές σκέψεις, λόγω των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων. Πιστεύω ότι θα βρούμε τον δρόμο μας».

Τέλος για το θέμα των επενδυτών, απέφυγε επιμελώς να αναφερθεί σε ονόματα, επισημαίνοντας: «Πέρα από τα δεδομένα έσοδα των εισιτηρίων των αγώνων, των χορηγιών και από τη NOVA, πράγματι, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ζητήσει να κρατήσουν την ανωνυμία τους, υποσχόμενοι πως μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα θα καταβάλουν κάποια χρήματα με προοπτική, μέχρι τέλος της χρονιάς, για περισσότερες καταβολές. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν σκοπό να αναλάβουν αυτή τη στιγμή την ομάδα, όπως συνέβη με τον κ. Γαλανό, απλά θέλουν να στηρίξουν οικονομικά τον σύλλογο».

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
TAGGED:ΑΣ ΆρηςΓαλανόςΟικονόμου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Έρχεται χωρίς… φορ! (video)
Next Article «Πέσιμο» και σε Γερμανούς (video)

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US