Εξέδρα… ηρώων στην Τούμπα (photos)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να τιμήσει το παρελθόν και την ιστορία της. Στο γήπεδο της Τούμπας, όπου μερικοί εξ αυτών έχουν μεγαλουργήσει, δημιουργήθηκε μια εξέδρα που θα φιλοξενεί τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Και πήρε την ονομασία: Εξέδρα ηρώων!

Όλα αυτά προέκυψαν και δημοσιοποιήθηκαν μετά την συνάντηση που είχε σήμερα αντιπροσωπεία των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο τη ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη.

«Είναι μια κίνηση την οποία είχαμε αποφασίσει πριν από αρκετό καιρό και από τη στιγμή που τελείωσαν οι εργασίες εν μέσω μιας σειράς συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή την ανεπίσημη συνάντηση προκειμένου να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας ότι εξακολουθούν να αποτελούν κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ και ότι η πόρτα του συλλόγου παραμένει ανοιχτή», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Αγγελίδης.

paok-veteranoi-04

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ αυτό είναι απλά ένα βήμα αναγνώρισης και ότι θα ακολουθήσουν και άλλα προς την κατεύθυνση ισχυροποίησης των δεσμών στην «οικογένεια» του ΠΑΟΚ.

Ο χώρος στον 3ο όροφο του γηπέδου της Τούμπας διαμορφώθηκε για τις ανάγκες των βετεράνων και θα μπορεί να φιλοξενεί 18 άτομα σε κάθε αγώνα. Μια κανονική αποστολή ενός αγώνα…

paok-veteranoi-02

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του συνδέσμου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Φιλώτας Πέλλιος, ο Κούλης Αποστολίδης, ο Μιχάλης Μπέλλης, ο Απόστολος Σαββουλίδης, ο Γιώργος Σκαρτάδος, Κώστας Μαλιούφας, ο Δημήτρης Μίτογλου, ο Θέμης Καπουσούζης, καθώς επίσης και οι Κώστας Ιωσηφίδης, Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης.

paok-veteranoi-03