By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: ΠΑΟΚ : Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Σχίζα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ : Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Σχίζα

Τhessports
Last updated: 05/08/2023 13:30
Τhessports
Share
SHARE

Μία… επιστροφή στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του βορρά ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Σταύρο Σχίζα, ο οποίος θα φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα έπειτα από μία τριετία.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τη διετία 2018-20 και στη συνέχεια παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, καθώς έπαιξε για έναν χρόνο στον Ηρακλή (2020/21), ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν στον Άρη (2021-23).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Σταύρο Σχίζα, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από τρία χρόνια και θα αγωνιστεί ξανά με τα ασπρόμαυρα τη σεζόν 2023-24.

Ο Σταύρος Σχίζας γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1989 στην Αθήνα έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται ως γκαρντ-φόργουορντ.

Ξεκίνησε το μπάσκετ παίζοντας στις τοπικές κατηγορίες, αλλά πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του και να μεταβεί στις ΗΠΑ, όπου έπαιξε μπάσκετ στα κολέγια του Kirkland και του Rochester College.

Μετά την αποφοίτησή του από το Rochester College επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ρεθύμνου, στο οποίο έμεινε για δύο σεζόν (2014-2015 και 2015-2016).

Τη σεζόν 2016-2017 έπαιξε στην Κύμη, ακολούθησε μία χρονιά (2017-18) στον Κολοσσό Ρόδου και το καλοκαίρι του 2018 ήρθε για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ. Φόρεσε για δύο σεζόν την ασπρόμαυρη φανέλα και σε αυτά τα δύο χρόνια αγωνίστηκε σε 64 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 166 πόντους. Έπαιξε με τον ΠΑΟΚ σε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος, 24 αγώνες του Basketball Champions League και 2 ματς Κυπέλλου.

Παρά το γεγονός ότι έφυγε από τον ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Σχίζας παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε αρχικά στον Ηρακλή (2020-21), ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν (2021-23) έπαιξε στον Άρη.

Το 2021, φόρεσε για πρώτη φορά τη γαλανόλευκη, ως μέλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ 3Χ3, συμμετέχοντας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκαν στο Ισραήλ».

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Ο ΠΑΟΚ θα δώσει 450.000 ευρώ στην Καραγκιουμρούκ για τον Οζντόεφ»
Next Article Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι φέρνει η κακοκαιρία «Petar»

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US