ΠΑΕ Άρης: Ενημέρωση για τα τα νέα μέτρα στις εντός έδρας αναμετρήσεις

Ανακοίνωση για τα νέα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν στους αγώνες πρωταθλήματος εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα, που αφορούν στην αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής, Χρήστος Μπουλούμπασης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μουρτζίνος, ο αναπληρωτής διοικητής του Α.Τ. Χαριλάου, Σταύρος Μαρκόπουλος και εκπρόσωποι της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας.

Την ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Γραφείων και Υπεύθυνος Διοργάνωσης Αγώνων, Αντώνης Τσαλουχίδης και οι Υπεύθυνοι Ασφαλείας Φώτης Μπινόπουλος, Κάρολος Μονόρι.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα νέα μέτρα που εφαρμόζονται ήδη στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και τα οποία είναι πολύ αυστηρά.

Κατά συνέπεια τα νέα μέτρα θα εφαρμοστούν και στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/09).

 

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχει διπλός έλεγχος κατά την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, καθώς και σωματικός έλεγχος στις εισόδους των θυρών με την παρουσία της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης απαγορεύεται ρητά η χρήση βεγγαλικών, πυρσών, καπνογόνων και λέιζερ.

Οι πόρτες του γηπέδου ΔΕΝ θα ανοίξουν στο ημίχρονο, παρά μόνο στο τέλος του αγώνα.

Πρέπει να επισημανθεί πως θα λειτουργήσει κανονικά το σύστημα των καμερών ασφαλείας του γηπέδου, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση της Αστυνομίας. Κάτι που σημαίνει ότι θα εντοπιστεί άμεσα όποιος, τυχόν, έχει παραβατική συμπεριφορά και επιχειρήσει να προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα στην ομάδα.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα θα υπάρχουν προσωπικές κυρώσεις για τον οποιοδήποτε παραβάτη, που είναι ιδιαίτερα αυστηρές, πλέον. Οι κυρώσεις αυτές εφαρμόζονται ήδη.
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν τη σέντρα του κυριακάτικου αγώνα (20:00) για τη διευκόλυνση των φιλάθλων. Είναι απαραίτητο να φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού, εκνευρισμού και άλλα προβλήματα κατά την είσοδό σας.

Επίσης δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά χωρίς εισιτήριο.

Η ΠΑΕ Άρης έχει τη βεβαιότητα ότι οι φίλαθλοί μας δεν θα δώσουν την παραμικρή αφορμή την Κυριακή, αλλά και σε κανένα άλλο παιχνίδι. Απεναντίας θα στηρίξουν την ομάδα με τον μοναδικό τρόπο που αυτοί ξέρουν, όπως έκαναν πάντα και προσφάτως στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια. Με την μαζική τους παρουσία και με τη φωνή τους.

 

* Η ΠΑΕ Άρης θέλει να ευχαριστήσει προκαταβολικά τους φιλάθλους της για την συνεργασία.

Ραντεβού την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος στο «σπίτι» μας. Μαζί, για να κατακτήσουμε τη νίκη».