Νέα σενάρια για Λουτσέσκου και εθνική Ρουμανίας!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι με διαφορά… ο αγαπημένος των Ρουμάνων, με τα ΜΜΕ της χώρας του να τον εμπλέκουν διαρκώς σε κάθε είδους σενάρια – Τι αναφέρουν οι συμπατριώτες του για την Εθνική!

Μπορεί ο ίδιος να έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν πως δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας του, ωστόσο, οι Ρουμάνοι διατηρούν «καυτό» το όνομα Λουτσέσκου, εμπλέκοντας διαρκώς τον προπονητή του ΠΑΟΚ σε διάφορα σενάρια.

Όπως προκύπτει από τα ΜΜΕ της χώρας, σε περίπτωση αποτυχίας του Έντι Ιορντανέσκου, τότε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας θα κινηθεί για την απόκτηση του Ράζβαν Λουτσέσκου καθώς είναι ο «αγαπημένος» του  Ραζβάν Μπουρλεάνου!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Χόρια Ιβανοβίτσι, οι Ρουμάνοι θα κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Ξέρεις ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας, αν ο Έντι δεν πάρει αποτελέσματα; Ο Μπουρλεάνου τον συμπαθεί πολύ και θα κάνει τα πάντα για τον αποκτήσει. Αν Θεός φυλάξοι, δεν προκριθούμε, νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου».