By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Νταμπράουσκας: «Έχουμε επιπλέον κίνητρο κόντρα στην ΑΕΚ»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUE

Νταμπράουσκας: «Έχουμε επιπλέον κίνητρο κόντρα στην ΑΕΚ»

Τhessports
Last updated: 01/10/2023 16:52
Τhessports
Share
SHARE

Στην κάμερα του ΟΦΗ TV, παραμονή του αυριανού (02/10) αγώνα της κρητικής ομάδας με την ΑΕΚ, μίλησε ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Με τον Λιθυοανό τεχνικό να αναλύει το πως προσεγγίζει την αναμέτρηση, αλλά και τι θα πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ για να φύγει με τη νίκη από το «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο αγώνας με την ΑΕΚ έχει αρκετές ομοιότητες με τα παιχνίδια που παίξαμε στην έδρα μας, απέναντι στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας και μια εξαιρετική ομάδα. Όταν προετοιμάζεσαι για ένα τέτοιο παιχνίδι και εξετάζεις το πως θα παίξουν, ποιους παίκτες θα επιλέξουν, σε εντυπωσιάζει το γεγονός ότι μπορούν να επιλέξουν, όχι ανάμεσα σε 11 παίκτες, αλλά σε 20-25 ποδοσφαιριστές. Το ποιοι θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα είναι πολύ δύσκολο να το προβλέψεις.

Άρχισαν πολύ καλά τη σεζόν και απόλαυσα τον τρόπο που έπαιξαν κόντρα στην Μπράιτον. Τα εύσημα πηγαίνουν όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι όμως πεπεισμένος ότι έχουμε και εμείς τα δυνατά μας σημεία, με τα οποία νικήσαμε δύο κορυφαίες ομάδες, όπως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ εδώ στην έδρα μας. Πιστεύω, ότι πάμε και σ’ αυτό το παιχνίδι απόλυτα συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για αυτά που μπορούμε να κάνουμε.

Δεν έχει σημασία πόσο έχεις προετοιμαστεί και πόσο θέλεις να πιέσεις τον αντίπαλο. Εκείνοι θα βρουν τον τρόπο να κρατήσουν την μπάλα, να έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής και σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι πρέπει να βρεις τον τρόπο να διατηρήσεις την συγκέντρωση σου και να αντέξεις. Να αντέξεις και να παραμείνεις στο παιχνίδι.

Όλοι είδαμε τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, πως έμειναν στο παιχνίδι και στο τέλος είχε τις ευκαιρίες να πάρει κάτι. Έχασαν 2-1 όμως έδειξαν ότι αν μείνεις μέσα στο παιχνίδι, όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Πιστεύω ότι απέναντι σε τέτοιες ομάδες που έρχονται στο γήπεδο μας, η στήριξη των φιλάθλων μας, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο και μας βοηθά να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Σχετικά άρθρα

Στην Τούμπα έχει τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ
«Καρφιά» Πανσερραϊκού για Παπαπέτρου – Ευαγγέλου
Βόλος – Άρης με τη «ματιά» της λίγκας
Με το ένα πόδι στη SL2 Πανσερραϊκός και ΑΕΛ: Η βαθμολογία
Κ19: Χωρίς φιλάθλους ο τελικός ΠΑΟΚ – Άρης!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Λαμία – Παναιτωλικός : Σπουδαίο τρίποντο με σκόρερ τον Καρλίτος!
Next Article Βόκολος: «Σπουδαία νίκη, μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους βαθμούς»

Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Κρατάμε την αντίδραση στο τέλος» – Τι είπε για τους τραυματισμούς
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
Ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι – Τα δεδομένα για το Champions League
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
Ανοικτό «παράθυρο» από Γρηγορίου για παραμονή στον Άρη
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
«Πέρασε» κι από το Πανθεσσαλικό ο Άρης
Featured ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
13 May, 2026
Follow US