“Περιμένουμε με χαρά τον κόσμο μας”

Και ο Σούλης Μαρκόπουλος απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, αφού θέλει να δει αρκετούς φιλάθλους να βρίσκονται στο Παλατάκι στο αυριανό (1/3, 16:00) παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Ο προπονητής του Δικεφάλου με δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, λέγοντας ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή:

“Τα Τρίκαλα στηρίζονται στο γεμάτο ενέργεια παιχνίδι τους. Προσπαθούν να παίξουν καλή άμυνα και να φύγουν γρήγορα στον αιφνιδιασμό. Έχουν έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ, έχει πολύ ικανούς ξένους παίκτες στη σύνθεσή του, όπως ο Ewing  και ο Evans, που είναι από τους κεντρικούς άξονες του παιχνιδιού τους. Έχουν και Έλληνες παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά.

Θέλει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπως παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια, με συγκέντρωση και μυαλό σε όλο το παιχνίδι. Εάν τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους θα έχουμε μεγάλα προβλήματα και για αυτό πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού.

Είναι πολύ ευχάριστο ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα ενόψει αυτού του αγώνα. Εμείς θέλουμε να είναι ο κόσμος στο γήπεδο, για αυτό άλλωστε αγωνίζονται οι παίκτες. Θα περιμένουμε με χαρά να δούμε πολύ κόσμο και στο αυριανό παιχνίδι, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας”,