ΠΑΕ ΑΕΚ: «Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να παίξουμε με την Μπράιτον χωρίς κόσμο»

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ για τον αποψινό αγώνα (9/11, 22:00) με τη Μαρσέιγ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να είναι προσεκτικοί γιατί όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε «υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να παίξουμε με την Μπράιτον χωρίς κόσμο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Φίλοι της ΑΕΚ

Όπως γνωστοποιήσαμε νωρίτερα, το αποψινό ματς με την Μαρσέιγ είναι “sold out”. Μας περιμένει μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, όμως για μια ακόμη φορά πρέπει να επισημάνουμε κάποια πράγματα που έχουν τεράστια σημασία.

Η ομάδα μας κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, ακόμη και με αποκλεισμό έδρας, αν δεν δώσουμε βάρος σε όσα επισημάνθηκαν και στην χθεσινή μας ανακοίνωση.

Κυρίως τονίζουμε την σημασία του να σεβαστούμε την απαίτηση για ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ. Δεν πρέπει να δοθεί κανένα δικαίωμα σε αυτό το κομμάτι! Ακολουθήστε τις οδηγίες των ανδρών της ασφάλειας του γηπέδου. ΚΑΝΕΙΣ να μη μένει σε διάδρομο την ώρα του αγώνα.

Παρακαλούμε επίσης για μια ακόμη φορά, να δοθεί τέλος σε αυτό το εντελώς ασόβαρο κι επικίνδυνο για την ΑΕΚ φαινόμενο με την χρήση laser. Μετά τα όσα έγιναν με τον Άγιαξ, αποτελεί κι αυτό σοβαρή αιτίας πιθανής βαριάς τιμωρίας.

Μη παίρνετε τίποτε απ’ όλα αυτά ελαφρά! Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να παίξουμε με την Μπράιτον χωρίς κόσμο! Μη βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. ΚΑΝΕΙΣ σε διαδρόμους την ώρα του αγώνα, ΚΑΝΕΝΑ laser απόψε στην OPAP Arena».