Μαργαρίτης: «Όλοι μαζί για τη νίκη στο ντέρμπι»

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι (18/11, 20:15) με τον Άρη στην έδρα του και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης αλλά και σε αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ακουμπήσει μια μεγάλη νίκη στις δύο που προηγήθηκαν απέναντι σε Απόλλωνα Πατρών και Χαποέλ Ιερουσαλήμ και με αυτό το σκεπτικό θα υποδεχθεί τον Άρη στο «Παλατάκι».

«Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που παίζουμε αυτή την εβδομάδα και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε είναι όλοι οι αγώνες στο πρωτάθλημα. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και ακόμη καλύτεροι. Να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο και αυτό πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά και να καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη η οποία θα μας δώσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία για να συνεχίσουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας», είπε ο αρχηγός του Δικεφάλου.

Στις κερκίδες του PAOK SPORTS ARENA προβλέπεται να βρεθεί πλήθος κόσμου, αυτά τα μηνύματα έλαβαν τουλάχιστον οι άνθρωποι της ομάδας μέσα από την έντονη προπώληση των εισιτηρίων. «Θέλουμε πάρα πολύ να έρθει ο κόσμος και να γεμίσει το γήπεδο. Να είναι δίπλα μας, να μας δώσει την θετική ενέργειά του, όπως κάνει πάντα και όλοι μαζί να πάρουμε τη νίκη», συμπλήρωσε ο Μαργαρίτης.