Την κοπάνησε κι ο φροντιστής!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στον Πανηλειακό. Μία ομάδα πρότυπο κάποτε, όταν υγιέστατη πάλευε στην Α΄ Εθνική επί Σταυρόπουλου, μια κωμωδία πραγματική αυτή την εποχή και ιδιοκτήτες και διοικούντες, που την οδηγούν σε ντροπιαστικές καταστάσεις!

Το τελευταίο κρούσμα; Η ομάδα δεν έχει ρούχα να κάνει προπόνηση, καθώς παραιτήθηκε ο φροντιστής, επειδή ήταν απλήρωτος!

Το ρεπορτάζ είναι από το iliaoikonomia :

Στον Πανηλειακό, δυστυχώς, δεν σταματάνε …πουθενά, οι συνεχιζόμενες προβληματικές καταστάσεις που οφείλονται βέβαια στην πλήρη διοικητική ανυπαρξία ως τώρα, και στα εντονότατα οικονομικά προβλήματα.

* Νέες… κωμικοτραγικές καταστάσεις στη Συντριάδα κατά την προπόνηση της ομάδας το μεσημέρι της Πέμπτης (μετά την προπόνηση της Τετάρτης που είχε γίνει στον ίδιο χώρο).

Τα ρούχα που χρησιμοποιούν για προπονήσεις οι παίκτες, παραμένουν …άπλυτα (!!!), αφού μέσα σε όλα τ” άλλα, υπάρχει τις τελευταίες μέρες και κενό στη θέση του φροντιστή. Αφού σταμάτησε να εκτελεί ανάλογα χρέη ο Βαγγέλης Δρακόπουλος (ο οποίος με εισήγηση του εκτελούντα χρέη γενικού αρχηγού, Γιώργου Λαμπρόπουλου, είχε αναλάβει σχετική θέση από την αρχή Σεπτεμβρίου). Για το λόγο ότι έχει παραμείνει απλήρωτος για το διάστημα αυτό…

Και ως τώρα παραμένει άγνωστο ποιά εξέλιξη θα υπάρξει για τη θέση αυτή (απαραίτητη βέβαια κι αυτή, στην καθημερινότητα κάθε ομάδας).

Την Πέμπτη πάντως, αν και ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης είχε νωρίτερα (κατά τις ως τώρα πληροφορίες) ζητήσει από το Λαμπρόπουλο να υπάρχει διαθέσιμος ρουχισμός για να γίνει η προπόνηση, και είχε πάρει υπόσχεση ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, όταν πήγε εκεί, βρήκε διαθέσιμες μόνο κάποιες λίγες (!) στολές αγώνα, ώστε να χρησιμοποιούνταν αυτές για προπόνηση!!!

* Και τα προηγούμενα ρούχα που είχαν φορεθεί σε προπονήσεις, να παραμένουν σε έναν μεγάλο …μπόγο συγκεντρωμένα, και άπλυτα, με έντονες ανάλογες μάλιστα …οσμές, μέσα στα αποδυτήρια!!!

Κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του… Που τη μετέφερε προς τον παρευρισκόμενο Γιώργο Λαμπρόπουλο

«“Η εγώ ή αυτός – Απαράδεκτες καταστάσεις»  δηλώνει ο απογοητευμένος Φυντάνης…

Ο τεχνικός του Πανηλειακού Ηλίας Φυντάνης με δηλώσεις του (που αναλυτικά δημοσιεύονται στην αυριανή εφημερίδα «Πρώτη»)  θέτει ευθέως θέμα Λαμπρόπουλου, τονίζοντας ότι η προπόνηση τελικά στη Συντριάδα δεν έγινε επειδή ο Γιώργος Λαμπρόπουλος κλείδωσε τα αποδυτήρια!!! Μετά το θέμα με τα άπλυτα ρούχα! Κι ότι, τελικά, προπόνηση ΔΕΝ διεξήχθη!!!

Μάλιστα, ο τεχνικός του Πανηλειακού δηλώνει ότι:

«Το ίδιο περιστατικό συνέβη και την Τετάρτη, αλλά το… κάναμε γαργάρα. Το σημερινό όμως ήταν η σταγόνα που …ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν γίνεται να προσπαθούμε να προπονηθούμε και ο γενικός αρχηγός να μην μας το επιτρέπει. Από τη στιγμή που υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα με τον φροντιστή, αυτός σαν γεν. αρχηγός, θα έπρεπε να βρει έναν τρόπο για να πλυθούν τα ρούχα των ποδοσφαιριστών και να κάνουμε προπόνηση. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουμε στην Συντριάδα και να βρίσκουμε τα αποδυτήρια μες τη βρόμα και τα άπλυτα ρούχα έναν μπόγο!!! Του ζήτησα να τα πάει στο καθαριστήριο, αλλά αυτός κλείδωσε τα αποδυτήρια και δεν μπορέσαμε να κάνουμε προπόνηση. Ύστερα από αυτό, ενημέρωσα τους διοικούντες ότι δεν γίνεται να συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του. Ή αυτός ή εγώ! Κι έχουμε και τόσα άλλα θέματα που δεν βλέπω να βελτιώνονται… Ειλικρινά είμαι απογοητευμένος».