Κίνδυνος αναβολής του Ιταλία – Κροατία

Σήμερα το βράδυ είναι προγραμματισμένο στο Μιλάνο το παιχνίδι Ιταλία – Κροατία, αλλά προς το παρόν κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι το παιχνίδι θα γίνει…

Στην Βόρεια Ιταλία, και ειδικά στην περιοχή του Μιλάνου, χθες άνοιξαν οι ουρανοί, έπεσε πάρα πολύ βροχή κι ακόμη κι ένα γήπεδο όπως το Μεάτσα, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει σήμερα να φιλοξενήσει το παιχνίδι.

“Αν το γήπεδο είναι όπως σήμερα, δεν νομίζω ότι θα παίξουμε. Δεν θα είναι ματς ποδοσφαίρου, αλλά αγώνας πόλο” δήλωσε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Κροατίας, Νίκο Κόβατς, ο οποίος αναγκάστηκε να ματαιώσει την προπόνηση της ομάδας του στο γήπεδο του Μιλάνου.

Επειδή η βροχή έπεφτε καταρρακτωδώς και ο αγωνιστικός χώρος είχε γεμίσει λίμνες, ο Κόβατς έβγαλε τους παίκτες του στη βροχή, τους έβαλε να τρέξουν λίγο γύρω γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και τους ξαναπήγε στα αποδυτήρια.

Η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει βροχή στο Μιλάνο και σήμερα το πρωί, αλλά από το μεσημέρι, η βροχή αναμένεται να σταματήσει. Αν συμβεί αυτό, λογικά το παιχνίδι θα γίνει, καθώς ο αγωνιστικός χώρος θα προλάβει να “στραγγίξει”.

meazza1