By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έφτασε τους 40.000 πόντους, αλλά το Ντένβερ νίκησε τους Λέικερς (vids)
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
MULTIMEDIAVIDEOΔΙΑΦΟΡΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έφτασε τους 40.000 πόντους, αλλά το Ντένβερ νίκησε τους Λέικερς (vids)

Τhessports
Last updated: 03/03/2024 11:03
Τhessports
Share
SHARE

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έφτασε τους 40.000 πόντους στο ΝΒΑ, αλλά οι Ντένβερ Νάγκετς χάλασαν τη… βραδιά του «βασιλιά», καθώς πανηγύρισαν τη νίκη στο Λος Άντζελες με 124-114. Ο 39χρονος φόργουορντ ξέφυγε από την… επιτήρηση του Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ και πέτυχε με λέι απ το «ιστορικό» καλάθι, 10 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του δευτέρου δωδεκαλέπτου, για να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA με 40.000 πόντους. Στο επόμενο τάιμ άουτ, το κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες της “Crypto.com Arena” χειροκρότησε όρθιο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ ο προπονητής των Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ, συνεχάρη τον παίκτη του, χτυπώντας τον στο στήθος, καθώς κατευθυνόταν προς τον πάγκο.

Για την ιστορία, την πρώτη πεντάδα των παικτών που έχουν σημειώσει τους περισσότερους πόντους στην ιστορία του NBA συμπληρώνουν οι Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ (38.387), Καρλ Μαλόουν (36.928), Κόμπι Μπράιαντ (33.643) και Μάικλ Τζόρνταν (32.292).

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους και εννέα ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει τους Λέικερς στην τρίτη σερί νίκη τους. Ο Ρούι Χατσιμούρα πέτυχε 23 πόντους και ο Άντονι Ντέιβις πρόσθεσε 17 πόντους και 11 ριμπάουντ, καθώς όλοι οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αρχική πεντάδα των «λιμνανθρώπων» σημείωσαν τουλάχιστον 17 πόντους. Όμως, οι Νάγκετς ήταν πιο αποτελεσματικοί στα τελευταία 4,5 λεπτά και με επιμέρους σκορ 16-6 κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν ο κορυφαίος των νικητών, καθώς πλησίασε το τριπλ νταμπλ με 35 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ που είχε απολογισμό 25 πόντους (5/5 τρίποντα) και 10 ριμπάουντ, ο Τζαμάλ Μάρεϊ με 24 πόντους και 11 ασίστ, καθώς και ο Άαρον Γκόρντον με 18 πόντους.

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
TAGGED:NBAΤζέιμς
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τέμπη: Η φωτογραφία που σοκάρει από το σημείο της τραγωδίας (vid)
Next Article Basket League: Συνέχεια στο ΟΑΚΑ

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US