Πάει για αναβολή και το μπάσκετ…

Άνω κάτω έχει κάνει και το πρωτάθλημα της Α1 του μπάσκετ ο Γιάννης Ανδριανός με την απόφασή του να αναβάλει το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, που επρόκειτο να γίνει αύριο στο PAOK SPORTS ARENA.

Ο υπουργός αθλητισμού, χωρίς να λάβει τίποτα υπόψιν του και χωρίς να έρθει σε καμιά συνεννόηση με τις διοργανώτριες αρχές, πριν αρχίσει να αναβάλει γεγονότα, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στο καλεντάρι, που σε κάποιες περιπτώσεις, είναι δυσεπίλυτα.

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Α1, δεν υπάρχει κενή ημερομηνία για να γίνει το αναβληθέν παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού, καθώς οι πράσινοι έχουν υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα μέχρι τις 19-20/12 και ως τότε δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία. Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί δεν υπάρχει πρωτάθλημα, αλλά διακόπτεται για να γίνουν οι ημιτελικοί του κυπέλλου κι ο ένας ημιτελικός είναι… ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στις 21/12.

Αγωνιστική της Α1 υπάρχει ακόμη και μέσα στις γιορτές (27/12) και δεν υπάρχει καμιά διαθέσιμη ημερομηνία.

Για να λύσει το πρόβλημα, που δημιούργησε ο Ανδριανός, ο ΕΣΑΚΕ σκέφτεται να μεταθέσει μία ολόκληρη αγωνιστική, για να γίνει το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα… Αυτή η ενημέρωση, υπάρχει τουλάχιστο στον ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά την Φούτμπολ Λιγκ, η οποία επίσης έχει πρόβλημα, μετά την αναβολή της αγωνιστικής, στην επόμενη συνεδρίασή της σκοπεύει να λύσει το πρόβλημα με εμβόλιμες αγωνιστικές.