«Θύμιζε ζούγκλα»

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου αλλά και επεισοδιακού για τον Δικέφαλο ντέρμπι με τον Άρη τόνισε  πως τα γεγονότα που συνέβησαν θύμισαν ζούγκλα. Αρχικά δήλωσε: «Αυτά που έγιναν θύμισαν ζούγκλα και πρέπει να σταματήσουν. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνουν».

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: « Μετά και την απώλεια του πρώτου σετ ανεβάσαμε ρυθμούς και ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Μετά και την ισοφάριση τα πράγματα έγιναν εύκολα στα δύο τελευταία σετ».

Στα συμβάντα της Μίκρας, που οδήγησαν στην εκκένωση του γηπέδου, αναφέρθηκε και ο επικεφαλής του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου.

«Όλοι οι παράγοντες προσπαθούμε να φέρουμε κόσμο στα γήπεδα. Η ατμόσφαιρα αρχικά ήταν πολύ καλή. Μετά ακολούθησε η επίθεση σε αθλητή της ομάδας και ξεκίνησαν όλα. Μετά και από αυτά που έγιναν η αστυνομία σε συνεννόηση με τους διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση του γηπέδου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άρη που μας προστάτεψε. Θα πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί οι παράγοντες της Λίγκας και να δούμε πως θα λύσουμε αυτά τα θέματα. Δεν μπορεί δύο ή τρεις οπαδοί να τινάζουν τα παιχνίδια στον αέρα», είπε.

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των δύο ομάδων. Δυστυχώς αμαυρώθηκε από ένα θλιβερό γεγονός το οποίο καταγράψαμε και αφού εκτιμήσουμε την κατάσταση θα εκδώσουμε ανακοίνωση», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΑΑ Άρης, Κώστας Γαβριηλίδης.