“Ευχαριστώ τον κόσμο, ευγνωμονώ τον Ιβάν”

Το PAOK SPORTS ARENA απέκτησε σήμερα η ζωή, η «προσφορά» του Ιβάν Σαββίδη, βοήθησε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να ξεφύγει από μία πολύ δύσκολη κατάσταση χθες, κι αυτά υπήρχαν στο μυαλό του Μπάνε Πρέλεβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που βρέθηκε στο γήπεδο και μας βοήθησε και έδειξε την αγάπη του για την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλους αυτούς, που αγόρασαν εισιτήρια από το Ίντερνετ, απ΄ όλο τον κόσμο, και πρέπει να ήταν περίπου 500. Θέλω επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Ιβάν Σαββίδη, που στάθηκε δίπλα μας στην πιο δύσκολη στιγμή της δικής μου προεδρίας, αλλά και της ΚΑΕ συνολικά. Έδειξε ότι μας νιώθει κοντά του, κι έτσι θα είναι και στο μέλλον. Θα είμαστε μία οικογένεια, ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε ότι μας νοιώθει μέρος της οικογένειας. Είχαμε πολλές επαφές, του εκφράσαμε πολλούς προβληματισμούς, κάναμε πολλές συζητήσεις» είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό από την ΚΑΕ, στο σημερινό παιχνίδι κοπηκαν 2.300 εισιτήρια. Όλοι δεν ήταν στο γήπεδο, αλλά στις κερκίδες υπήρχε τουλάχιστο 2.000 κόσμος.

O Mπάνε Πρέλεβιτς παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, ο οποίος φέρεται να αγόρασε και εισιτήριο για συμβολικούς λόγους. Στο γήπεδο ήταν και ο Γιάννης Γιαννούλης, που ήρθε από την Αθήνα για να δει την παλιά του ομάδα.