Πήρε το δελτίο μόνη της!

Της Αναστασίας Σπύρτου

Τον ανανεωμένο Αθηναϊκό αντιμετωπίζει, σήμεραστις 2μμ στο Βύρωνα ο ΠΑΟΚ, θέλοντας να ξεπεράσει το σοκ της εντός έδρας ήττας από τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στις νίκες, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Με καινούργια προπονήτρια, τη Γιασεμή Σαμαντούρα, πλέον, στο τιμόνι της η ομάδα του Βύρωνα θα έχει στη διάθεσή της και την κορυφαία της παίκτρια, Αναστασία Κωστάκη. Η μπασκετμπολίστρια τα αθηναϊκής ομάδας πήγε μόνη της (!) στα γραφεία της ΕΟΚ και πήρε το δελτίο της, το οποίο είχαν κρατήσει οι διαιτητές στον αγώνα με τον Παναθλητικό στη Θεσσαλονίκη.

Ως εκ τούτου κι, αφού δεν εκκρεμεί κλήση από τον Αθλητικό Δικαστή, έχει δικαίωμα συμμετοχής. Να σημειώσουμε, πως η Κωστάκη κατάφερε κάτι, που δεν συνηθίζεται, να δίνονται, δηλαδή, πίσω τα δελτία, αλλά όταν μιλάμε μια αθλήτρια – κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα, τίποτε δεν είναι αδύνατο…

Από’ κει και πέρα, αμφίρροπη η αναμέτρηση στο Νέο Ρύσιο όπου η πέμπτη Αναγέννηση υποδέχεται την τέταρτη Τερψιθέα, ενώ ο έτερος ουραγός, Παναθλητικός, δύσκολα θα περάσει από το κλειστό της Κω, έναντι στον τοπικό Ιπποκράτη.

Ο Πρωτέας Βούλας, τέλος, ταξιδεύει στο Βόλο για να συγκρουστεί με τον έναν εκ των ουραγών, Ολυμπιακό και με νίκη πιάνει στην κορυφή τον Παναθηναϊκό και το Ελληνικό, που έπαιξαν χθες, με τις πράσινες να κερδίζουν στον πόντο!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

(Χθες) Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕ Σουρμένων – Ελληνικό 60 – 59

12:00, ΕΑΚ Βόλου, ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας

12:00, Ν. Ρυσίου, ΑΜΣ Αναγέννηση Ν.Ρυσίου – ΑΟ Τερψιθέας Γλυφάδας

12:00, Κω, ΑΣ Κωών Ιπποκράτης – Παναθλητικός Συκεών

14:00, Εργάνης, Αθηναϊκός ΑΣ Βύρων – ΑΣ ΠΑΟΚ

Βαθμολογία

1. Ελληνικό 15

2. Παναθηναϊκός 15

2. Πρωτέας Βούλας 13

4. ΠΑΟΚ 11

5. Αναγέννηση Ν. Ρυσίου 10

6. Τερψιθέα Γλυφάδας 10

7. Αθηναϊκός 9

8. Ιπποκράτης Κω 9

9. Ολυμπιακός Βόλου 8

10. Παναθλητικός 8