By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: ΔΕΑΒ: Δήλωσε αναρμόδια να απαγορεύσει την παρουσία Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Α1ΔΙΑΦΟΡΑΜΠΑΣΚΕΤ

ΔΕΑΒ: Δήλωσε αναρμόδια να απαγορεύσει την παρουσία Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ

Τhessports
Last updated: 12/06/2024 16:52
Τhessports
Share
EUROLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SHARE

Αναρμόδια για πιθανή απαγόρευση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παρευρεθεί στο ΣΕΦ για τον τέταρτο τελικό των «αιωνίων» για την Stoiximan Basket League δηλώνει η ΔΕΑΒ με επίσημη ενημέρωσή της απαντώντας στο σχετικό αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά και ιδιωτών!

Αντίθετα, κάλεσε σε ακρόαση (χωρίς να κατονομάζει) τους Ματίας Λεσόρ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη για την ανταλλαγή χτυπημάτων ανάμεσά τους μετά το τέλος του Game 3. Πάντως η ακρόαση των δύο παικτών θα γίνει στις 17 Ιουνίου, μετά δηλαδή την ολοκλήρωση των τελικών (είτε σήμερα, είτε στις 14 Ιουνίου).

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

1. Σχετικά με υποβληθέντα αιτήματα τόσο από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, όσο και από πλειάδα ιδιωτών περί απαγόρευσης εισόδου μεμονωμένου φυσικού προσώπου – παράγοντα της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- στον αγώνα καλαθοσφαίρισης ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR, που διεξάγεται στο ΣΕΦ σήμερα, 12 Ιουνίου, δεν υφίσταται εκ μέρους της ΔΕΑΒ σχετική αρμοδιότητα, με βάση την κείμενη νομοθεσία.
Σε κάθε περίπτωση, η ΔΕΑΒ συστήνει αυτοσυγκράτηση και λήψη κάθε δυνατού μέτρου πρόληψης επεισοδίων και εν γένει φαινομένων βίας από μέρους των διαγωνιζόμενων ΚΑΕ.

2. Καλεί σε ακρόαση στις 17/06/2024 δύο επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές των Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για φερόμενο περιστατικό βίας (αλληλολάκτισμα μεταξύ τους), που σχετίζεται με τον αθλητισμό και φέρεται ότι έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΑΚΑ, μετά τον αγώνα καλαθοσφαίρισης στις 10/6/2024 μεταξύ των παραπάνω ομάδων, για το πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών (BASKET LEAGUE), αγωνιστικής περιόδου 2023/2024.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024.

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Παναθηναϊκός: Ζήτησε εκτακτα μέτρα και δύο εισαγγελείς στο ΣΕΦ επικαλούμενος την ανακοίνωση του Ολυμπιακού
Next Article Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μάρκος Αντόνιο: «Ηταν τιμή μου να φορέσω αυτη την φανέλα – Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ» (vid)

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US