Τι «παίζει» στον ερασιτέχνη Άρη

Χθες το βράδυ έγινε συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Άρης με φόντο τις αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες της ειδικής εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Ως γνωστό, για να συμβεί αυτό πρέπει να υπογράψουν οι μεγαλομέτοχοι, όπερ σημαίνει και ο ερασιτέχνης μέσω του προέδρου του.

Εδώ είναι το λεπτό σημείο, με δεδομένο ότι ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης έχει ενδοιασμούς. Αυτά πάνω-κάτω απασχόλησαν τα μέλη του δ.σ. Για την ώρα παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Ζουμπουρίδη. Το ένα σενάριο που «παίζει» είναι αυτό της αναδιάρθρωσης του δ.σ. με τον Ζουμπουρίδη να παραμένει σε άλλο ρόλο και να μπαίνει νέος πρόεδρος.
Το δεύτερο σενάριο αφορά στην τοποθέτηση ενός προσώπου που δεν ανήκει στη νυν διοίκηση και δεν έχει εμπλακεί άλλη φορά με τα κοινά του Άρη.

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν σύντομα, διότι αμέσως μετά θα πρέπει να γίνει ην επικύρωση του νέου δ.σ. (όποιοι κι αν είναι αυτό) από το Ειρηνοδικείο και στη συνέχεια θα προκηρυχθεί εκ νέου γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, ώστε να αποφασιστεί και πάλι η λύση της ΠΑΕ.