Πρώτος ο ΠΑΟΚ, άδεια η Τούμπα

O ΠΑΟΚ πηγαίνει από νίκη σε νίκη, είναι πρώτος στο πρωτάθλημα έχοντας διανύσει σχεδόν το 1/3 της σεζόν, συνεχίζει στην Ευρώπη, συνεχίζει στο Κύπελλο, αγωνιστικά μεγάλο κάζο δεν ήρθε. Κι όμως, η Τούμπα αντί να γεμίζει, αδειάζει…

Χθες το βράδυ η εικόνα των κερκίδων, ήταν αποκαρδιωτική. Μόλις 7.430 άνθρωποι πέρασαν από τα τουρνικέ και μπήκαν στην Τούμπα για να δουν τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Πανθρακικό. Ήταν η μικρότερη προσέλευση φέτος στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ εδραιωμένο στην κορυφή, και προερχόμενο από ένα σημαντικό διπλό στη Λευκορωσία… Τα διαρκείας είναι 8.250, φαίνεται πως ούτε οι κάτοχοι τους πηγαίνουν φέτος στο γήπεδο!

Μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό, η Τούμπα ήταν γεμάτη, από 24.905 κόσμο. Στα υπόλοιπα, μισοάδεια. Εντελώς άδεια στα παιχνίδια με Καλλονή και Νίκη Βόλου, λόγω τιμωρίας, με 11.435 φιλάθλους στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με 11.494 με τον Ατρόμητο και μόλις 9.116 με την Βέροια…

Στην Ευρώπη, μόνο με την Φιορεντίνα είχε καλή πληρότητα, με σχεδόν 25.000 κόσμο, στα παιχνίδια με Ζίμπρου και Ντιναμό Μινσκ, που έγιναν και καλοκαίρι, ο κόσμος ήταν γύρω στις 15.000.

Αρνητικο ρεκόρ για φέτος, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα, όπου κόπηκαν περίπου 5.000 εισιτήρια…

Κάτι δεν αρέσει, κάτι κάνει τον κόσμο να μην πηγαίνει στην Τούμπα, παρά το ότι ο ΠΑΟΚ κάνει προς το παρόν, την καλύτερη σεζόν της πρόσφατης ιστορίας του.

Απομένει να δούμε, αν αυτό θα αλλάξει σε περίπτωση καλού αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη…