Πανσερραϊκός : «Κάτι μυρίζει στη Γ΄Εθνική!»

Επιστολή στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ έστειλε ο Πανσερραϊκός με αφορμή τις σφαγιαστικές διαιτησίες στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του, αλλά και το γεγονός ότι ο Άρης παίζει τα εκτός έδρας παιχνίδια του σε ουδέτερα γήπεδα…

Οι Σερραίοι διαμαρτύρονται θεωρώντας πως ευννοείται ο Άρης συστηματικά.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Πανσερραϊκού στον Ακροπόταμου, ο διαιτητής Αργύρης Παπαλάμπρου από την Πιερία, αν και ήταν μπροστά στη φάση, δεν έδωσε στο 0-0 ένα πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού, όταν ο αμυνόμενος απέκρουσε τη μπάλα με… σφαλιάρα.

Αναλυτικά η επιστολή του Πανσερραϊκού :

Αξιότιμοι κύριοι εκπρόσωποι του Ελληνικού ποδοσφαίρου, συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα που από την αρχή δηλώσαμε ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε έννομο συμφέρον, όταν το καλοκαίρι χωρίς καμία δικαιολογία και παράνομα έγιναν όλα εκείνα τα γνωστά με τους καταρτισμούς ομίλων. (Αναβολή κλήρωσης, εκπρόθεσμη συμμετοχή ομάδων, μη τήρηση γεωγραφικών κριτηρίων, κλπ).

Διαπιστώνουμε ήδη από την 8η αγωνιστική ότι κάποιοι οι οποίοι κόπτονται σαν σωτήρες του ποδοσφαίρου μας προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν από τώρα τον πρωταθλητή του ομίλου.

Παρατηρούμε έκπληκτοι ένα άνισο από πλευράς ανταγωνισμού πρωτάθλημα  όταν ο βασικός μας «αντίπαλος» αγωνίζεται μόνιμα τα εκτός έδρας παιχνίδια του σε ουδέτερα γήπεδα και όταν δυσκολεύεται να σκοράρει καταργείται ακόμη και ο κανονισμος του offside.

Σε αντίθεση με την ομάδα και με αποκορύφωμα τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ και ΑΡΗ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ δεν μας δόθηκαν δύο καταφανέστατα πέναλτι, (ορισμός του πέναλτι), τα οποία μας στέρησαν πολύτιμους βαθμούς και ανάγκασαν για γέλια ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ (βλ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ τις δηλώσεις του κ. Περικλή Βασιλάκη στον σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων). Σας αποστέλλουμε και το ανάλογο DVD.

Φτάνει πια ως εδώ……..

Κύριοι… κάτι μυρίζει άσχημα, έχουμε και εμείς δύναμη, δεν θα ανεχθούμε άλλους εξευτελισμούς, μην παίζετε με την ιστορία του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, πάρτε τα μέτρα που χρειάζονται και σεβαστείτε επιτέλους αυτούς που με πολύ κόπο, αίμα και προσωπικές θυσίες υπηρετούν έντιμα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού τμήματος

Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΜΗΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΚΟΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ»

Δείτε το απίστευτο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Πανσερραϊκό στο παιχνίδι με τον Ακροπόταμο στο 0.38” στο παρακάτω βίντεο