Δύσκολος γρίφος για τον Άγγελο

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, ο ΠΑΟΚ στις 7.30μμ δοκιμάζεται στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό κι ο Άγγελος Αναστασιάδης προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τα προβλήματά του και να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το σημερινό ντέρμπι!

Η υπόθεση – ενδεκάδα είναι δύσκολη υπόθεση, με τόσους παίκτες, είτε να απουσιάζουν, είτε να μην είναι 100% καλά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι υπάρχει φοβερή λειψανδρία σε κάποιες θέσεις.

Στην αμυντική γραμμή, είναι δεδομένοι οι Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ και Ρατς. Το θέμα είναι αν ο Σκόνδρας θα παίξει δεξί μπακ, οπότε ποιος θα είναι ο στόπερ (δεν υπάρχει κανείς, εκτός κι αν γίνει κανένα θαύμα κι εμφανιστεί ο Τζαβέλλας…), ή θα παίξει κεντρικός αμυντικός, για να ξεκινήσει δεξιά ο Κίτσιου, που την Κυριακή ήταν κακός με τον Πανθρακικό. Στόπερ θα μπορούσε να παίξει ο Τζιόλης (που δεν είναι 100% καλά), αλλά ο Αναστασιάδης δύσκολα θα τον “ξόδευε” στην άμυνα.

Εφόσον παίξει 4-3-3, στη μεσαία γραμμή λογικά θα παίξουν Τζιόλης, Κάτσε και Τσανδάρης, με τον Γκολάσα να διεκδικεί θέση, ειδικά αν ο Αναστασιάδης παίξει με τέσσερις στο κέντρο και τον χρησιμοποιήσει δεξιά, όπως και με τον Πανθρακικό, όπου όμως, δεν ήταν καλός.

Μπροστά, θα ξεκινήσει φορ ο Κλάους, έστω κι αν έχει μια πολύ μικρή ενόχληση στο δάχτυλο του ποδιού του. Στα άκρα; Σαλπιγγίδης ο σίγουρος, ο δεύτερος ίσως ο Περέιρα, ίσως ο Γκολάσα, δύσκολα ο Μάρτενς…

Ζόρια…