By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Πανιώνιος: Χωρίς κόσμο στην πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Α1ΔΙΑΦΟΡΑΜΠΑΣΚΕΤ

Πανιώνιος: Χωρίς κόσμο στην πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Τhessports
Last updated: 21/08/2024 14:37
Τhessports
Share
ELITE LEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 / ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΟΔΟΥ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SHARE

Ο Πανιώνιος πριν από μερικούς μήνες πανηγύρισε την άνοδο στη Stoiximan Basket League επικρατώντας στον αγώνα των Play Off του Ηρακλή, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το «εισιτήριο» για τη μεγάλη κατηγορία.

Όσα συνέβησαν ωστόσο μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων φαίνεται πως θα στερήσουν τη δυνατότητα από τους φιλάθλους του συλλόγου από τη Νέα Σμύρνη να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου.

Μέσα από ανακοίνωσή του ο «Ιστορικός» έκανε γνωστό πως θα διεκδικήσει την ακύρωση της απόφασης ενώ στη συνέχεια της γίνεται λόγος για αρκετές «συζητήσιμες αποφάσεις.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

Με ιδιαίτερη απορία και δυσάρεστη έκπληξη ενημερωθήκαμε μέσω της απόφασης του ανεξάρτητου Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ότι η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα στερηθεί του δικαιώματος να αγωνιστεί παρουσία φιλάθλων της, στην πρεμιέρα της Basket League κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (5 ή 6/10) με αφορμή γεγονότα που συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Ο.Κ Άνω Λιοσίων στις 19/5.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση η οποία ουσιαστικά τιμωρεί την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κρίνοντάς την ως γηπεδούχο (!) σε μια εκδήλωση που προφανώς δεν είναι και όπου την αποκλειστική ευθύνη για τα μέτρα ασφαλείας την έχει η διοργανώτρια αρχή, δηλαδή η ΕΟΚ!

Επομένως με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ιστορία του Συλλόγου και τον φίλαθλο κόσμο αλλά κι επειδή ουδέποτε θα συμβιβαστούμε με οτιδήποτε παράλογο, θα διεκδικήσουμε την ακύρωση της απόφασης εξαντλώντας κάθε νόμιμο ένδικο μέσο προκειμένου να καταρριφθεί το σκεπτικό της, που αντιβαίνει κάθε έννοια λογικής και δημιουργεί επικίνδυνο δεδικασμένο.

Έχουμε γίνει μάρτυρες αρκετών «συζητήσιμων» αποφάσεων, αλλά πλέον μπαίνει ένα τέλος. Οριστικό κι αμετάκλητο.

Και μια απαραίτητη επισήμανση: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ο νόων νοείτο.

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Άρης: Εκτός ο Λαζέφσκι για σχεδόν δύο μήνες
Next Article Έρχεται Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Γκόμεζ!

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US