By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Στον Άρη για 9 χρόνια το Αλεξάνδρειο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedLIFEΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Άρη για 9 χρόνια το Αλεξάνδρειο

Τhessports
Last updated: 10/09/2024 15:37
Τhessports
Share
SHARE

Η συμφωνία της ΚΑΕ Άρης για την 9ετη χρήση της σάλας στο Αλεξάνδρειο επιτεύχθηκε, όπως ανέφερε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο “Σπίτι της Γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδης” αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα ετών με την στεγανοποίηση της οροφής (100.000 ευρώ). Το έργο ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2025. Τοποθετήθηκε καινούργιο ταπί για τη ρυθμική γυμναστική (30.000 ευρώ). Εξελίσσεται διαγωνισμός προμήθειας αθλητικού υλικού για σύγχρονα όργανα γυμναστικής (300.000 ευρώ).

Στο Μίκρα 1 υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την 5ετή χρήση του από τις Εθνικές Ομάδες και τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, ανδρών και γυναικών, που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες και στα Κύπελλα Ευρώπης. Εγκαθίσταται τάραφλεξ, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, θα ανακαινιστούν τα αποδυτήρια (Άνοιξη 2025) και θα τοποθετηθεί νέα ψευδοροφή (έως τέλους 2025), παρεμβάσεις ύψους 100.000 ευρώ.

Για το Μίκρα 2 συμφωνήθηκαν, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, στοχευμένες παρεμβάσεις για την περαιτέρω αναβάθμισή του.

Για το Μίκρα 3 τοποθετείται νέο τάραφλεξ (50.000 ευρώ), έπειτα από 20 χρόνια. Για το Μίκρα 4 υπογράφεται με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Προγραμματική Σύμβαση, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, για την αποπεράτωσή του. Θα αποδοθεί για χρήση στις Εθνικές Ομάδες Μπάσκετ, στο Βόλεϊ και σε άλλα αθλήματα σάλας.

Στα κολυμβητήρια ολοκληρώθηκε η στεγανοποίηση των κολυμβητικών δεξαμενών και η επιδιόρθωση όλων των σπασμένων πλακιδίων, βρίσκεται σε εξέλιξη η προμήθεια νέων διαδρομών και ανακαινίζονται όλα τα αποδυτήρια (συνολικός προϋπολογισμός 800.000 ευρώ).

Επιτεύχθηκε συμφωνία με την ΚΑΕ Άρης για 9ετή χρήση της σάλας με διακανονισμό των οφειλών της και την από κοινού αναβάθμιση του πιο εμβληματικού κλειστού γυμναστηρίου στη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι, έπειτα από την επιδιόρθωση του κλιματισμού (35.000 € ) που έγινε προ μηνών, υπήρξε προμήθεια νέων οργάνων γυμναστικής, εξελίσσεται η ανακαίνιση των αποδυτηρίων φιλοξενούμενων και διαιτητών και τοποθετούνται νέα καρεκλάκια στο πέταλο. Παράλληλα, «τρέχει» ο διαγωνισμός για την προμήθεια στρώματος για άλματα (30.000 ευρώ)».

Σχετικά άρθρα

Αλλάζει εταιρία ένδυσης ο Άρης
Τα σενάρια για Κωνσταντέλια και η άμεση διάψευση του ΠΑΟΚ
Super League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Γιακουμάκης: «Ευχαριστώ για τα εύκολα και τα δύσκολα ΠΑΟΚάρα»
Μπασκετ: Το πρόγραμμα των ημιτελικών!
TAGGED:LIFEΆρηςΜπάσκετ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Βρούτσης: «Το Καυταντζόγλειο θα εξελιχτεί στο ΟΑΚΑ της Βόρειας Ελλάδας»
Next Article Επίσημο: Στον ΟΦΗ μέχρι το 2026 ο Ναούμοφ

Τελευταία νέα

Αποχώρησε από τη Χόλσταϊν ο Σβαμπ
ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Πουλάει ξανά στη Μπράιτον ο Ολυμπιακός
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
MEDIA
21 May, 2026
Super League: Αυλαία χωρίς άγχος
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Follow US