By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: O Κριστιάνο και τα… πρότυπα του
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Κριστιάνο και τα… πρότυπα του

Τhessports
Last updated: 13/09/2024 16:49
Τhessports
Share
SHARE

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δύο είδωλα στο ποδόσφαιρο αλλά όπως ο ίδιος τόνισε χιουμοριστικά έχει κερδίσει περισσότερα βραβεία από τους δύο συγκεκριμένους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Ο Ρονάλντο πάντα συγκρίνεται με τον μακροχρόνιο αντίπαλο Λιονέλ Μέσι, με τους δύο αστέρες να αλλάζουν εντελώς το παιχνίδι του ποδοσφαίρου με τα απίστευτα επιτεύγματά τους. Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας και ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία, ο Κριστιάνο έχει αποτελέσει έμπνευση για μια ολόκληρη γενιά ποδοσφαιριστών – συμπεριλαμβανομένων των Κιλιάν Εμπαπέ, Έρλινγκ Χάαλαντ και Έντρικ, μεταξύ άλλων.

Αλλά ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους έχει επίσης δύο είδωλα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε. Ο 39χρονος παραδέχτηκε ότι μεγάλωσε παρακολουθώντας τους Βραζιλιάνους σπουδαίους Ρονάλντο Ναζάριο και Ροναλντίνιο, οι οποίοι και οι δύο κέρδισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 με τη Βραζιλία και κέρδισαν τρεις Χρυσές Μπάλες.

«Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις», είπε ο Κριστιάνο, μιλώντας στο ESPN Brasil. «Μπορώ να πω, εκ των πραγμάτων, ότι κέρδισα περισσότερους ατομικούς τίτλους από εκείνους, αλλά και οι δύο κέρδισαν Μουντιάλ. Τους λατρεύω πολύ. Μεγάλωσα βλέποντας και τους δύο να παίζουν. Το να λες ποιος είναι ο καλύτερος, ποιος δεύτερος, δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα», δήλωσε ο Πορτογάλος αστέρας της Αλ Νασρ.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες παγκόσμιας κλάσης που θα μπορούσαν να είναι ο διάδοχος του θρόνου του Μέσι και του Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να κατονομάζει πρόσφατα μια σειρά από παίκτες που πιστεύει ότι είναι ικανοί να κερδίσουν τη Χρυσή Μπάλα.

«Πιθανώς ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Επίσης και ο Λαμίν Γιαμάλ. Νομίζω ότι αυτή η νέα γενιά, έχει πολλές δυνατότητες», κατέληξε ο Κριστιάνο.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Δύο ακόμα ανανεώσεις για τις νταμπλούχες
ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις…»
Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά με οδύνη τον Μάριο Οικονόμου…
Πήρε θέση για Τσάλοφ και Οζντόεφ ο Λουτσέσκου
Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μάριος Οικονόμου
TAGGED:ΔιεθνήΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Άρης: Αυτά έγιναν στη σημερινή προπόνηση
Next Article Χατζηδιάκος για Κοπεγχάγη: «Ο Ζέκα μου είπε “Πήγαινε φίλε… θα το λατρέψεις”»

Τελευταία νέα

Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
1 June, 2026
Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
LIFE
1 June, 2026
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
1 June, 2026
Follow US