“Ενθουσιασμένος με τον ΠΑΟΚ”

Ο Τζέι Άρ Μπρέμερ ήρθε στη Θεσσαλονίκη, έτοιμος να φορέσει και πάλι τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μια φανέλα, που την είχε φορέσει και πριν 7 χρόνια, για λίγα παιχνίδια στην Ευρώπη.

“Είμαι ενθουσιασμένος. Ξέρω ότι έχουμε παιχνίδι και ότι πρέπει να προσαρμοστώ γρήγορα. Θυμάμαι πολλά πράγματα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Θα πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή για τον ρόλο μου. Είμαι, πάντως, έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει η ομάδα. Όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμουν με τον προσωπικό μου προπονητή και συμμετείχα σε παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε. Αισθάνομαι ότι μπορώ να λειτουργήσω ως ηγέτης, αυτή ήταν πάντα η δουλειά μου. Ακόμη και αν η κατάσταση των συμπαικτών μου τώρα είναι καλύτερη, εγώ θα προσπαθήσω να τους καθοδηγήσω”, είπε ο 34χρονος Αμερικάνος, μόλις έφτασε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπρέμερ ξαναβρίσκει στον ΠΑΟΚ τον Μπάνε Πρέλεβιτς, αυτή τη φορά ως πρόεδρο (“θυμάμαι πολύ καλά τον Μπάνε από την προηγούμενη φορά μου στην ομάδα. Και ο ίδιος και όλο το κλαμπ μου φέρθηκαν πολύ καλά και αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά για να επιστρέψω”, είπε) και ήξερε ότι θα έχει για συμπαίκτη τον Γιώργο Δέδα, με τον αδερφό του οποίου δούλεψε στην Γκαζιάντεπ.

“Είναι κάπως παράξενο, ο Στέφανος μου έδωσε συγχαρητήρια για την επιλογή μου και μου είπε ότι θα βρω στον ΠΑΟΚ τον αδερφό του”, είπε ο Μπρέμερ, ο οποίος -αν όλα πάνε καλά- θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Βέντσπιλς.