«Σκοτώνονται» Ηρακλής και Λαμία

Χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού προς τον Ηρακλή, ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, βγήκε σήμερα στον «αέρα» ραδιοφωνικής εκπομπής της πόλης και με αυθαίρετο ύφος καταφέρθηκε εναντίον του Ηρακλή.

Μάλιστα, προχώρησε και σε καταγγελίες ξυλοδαρμού παικτών του, στα αποδυτήρια της Λαμίας, από ανθρώπους του Ηρακλή τις οποίες φυσικά δεν μπόρεσε να αποδείξει, όταν του ζητήθηκε επίμονα να το κάνει.

Επίσης, ο κ. Παπαϊωάννου, αποκάλυψε πως συναντήθηκε σε καφετέρια της Λαμίας και συνομίλησε με τον διαιτητή Μπλούνα της αναμέτρησης Ηρακλής-Εθνικός Σερρών και όταν τον ρώτησε γιατί δεν έδωσε κόκκινη στον Περόνε, αυτός του απάντησε πως φοβήθηκε ό,τι δεν θα…έφευγε από το γήπεδο.

Τα όσα έλεγε ο πρόεδρος της Λαμίας, έφεραν την αντίδραση του Παύλου Μυροφορίδη που έκανε παρέμβαση και τα είπε σε έντονο ύφος μαζί του…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της Λαμίας που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Μυροφορίδη:

«Μιλάτε για την διαιτησία, αλλά δεν αναφέρατε την μούντζα του Περόνε στον επόπτη στο ματς με τον Εθνικό Γαζώρου, η οποία είναι κόκκινη κάρτα. Δεν την είδατε την μούντζα; Και μάλιστα από Φθιωτό διαιτητή, τον κ. Μπλούνα, ο οποίος μου είπε ότι αν έβγαζα κόκκινη κάρτα δεν θα έφευγα από το Καυτανζόγλειο. Εμείς δεν έχουμε άκρες με την διαιτησία. Κάποιες άλλες ομάδες έχουν άκρες, και ίσως έχουν και εντεταλμένους. Βγάζει μια ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου και λέει ότι το τηλέφωνο του διαιτητή ήταν κατειλημμένο στο ημίχρονο. Ποιος τον έπαιρνε τηλέφωνο και ξέρει ότι ήταν κατειλημμένο; Γιατί εγώ τηλέφωνα διαιτητών δεν έχω. Μήπως ο Ολυμπιακός Βόλου ξέρει κάτι παραπάνω; Ας ανοίξει ο εισαγγελέας τα τηλέφωνα όλης της διοίκησης και πρώτα πρώτα το δικό μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στον επαναληπτικό αγώνα με τον Ηρακλή για το Κύπελλο φάγαμε κατακέφαλα ξύλο στα αποδυτήρια από ανθρώπους που δηλώνονταν ως φυσιοθεραπευτές του Ηρακλή, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μπράβοι. Το δηλώνω αυτό στον αέρα επίσημα για να το ακούσουν και οι άνθρωποι του Ηρακλή που το παίζουν αθώες περιστερές. Εγώ είμαι επιχειρηματίας με φορολογική δήλωση, δεν ήρθα από το πουθενά και θέλω να φτιάξω μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα στη Λαμία και όχι μια ομάδα καρναβάλι όπως είναι κάποιοι άλλοι. Με αυτά που είδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτά τα δύο χρόνια πρέπει να γράψω βιβλίο».

Τα όσα είπε έφεραν την οργισμένη αντίδραση του Παύλου Μυροφορίδη. Διαβάστε αναλυτικά τον διάλογο που ακολούθησε, στον «αέρα» της ραδιοφωνικής εκπομππής.

Π.Μ.: «Να μας πουν ποιον δείραμε…»

Π.Π.: «Ο Ντελέκος έφαγε δύο μπουνιές στα μούτρα…»

Π.Μ.: «Στον επαναληπτικό έφαγε ξύλο μέσα στα αποδυτήρια στη Λαμία. Όταν βγαίνεις θα λες πράγματα και θα τα υποστηρίζεις. Γιατί δεν κάνατε μήνυση;»

Π.Π: «Να κάνω μήνυση;»

Π.Μ: «Ναι βγαίνετε και μιλάτε για τον Μπλούνα που σας είπε τι έκανε. Τι είστε εσείς κ. Παπαϊωάννου και μιλάτε με τους διαιτητές; Βγαίνεις και μιλάς ενώ κερδίζεις συνέχεια με πέναλτι στο 94’ και το 95’;»

Π.Π: «Για δείτε καλά πόσα πέναλτι δεν έχει πάρει η Λαμία»

Π.Μ: «Δείτε εσείς πόσα δεν πήρε ο Ηρακλής, γιατί αν τα δείτε θα κλαίτε. Θα είχατε ξεσηκώσει τον κόσμο. Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ…»

Π.Π: «Κ. Μυροφορίδη μην τραβάτε ζόρι, όποιος έχει ομάδα…»

Π.Μ.: «Η ώρα σας έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου και θα πάρετε αυτό που αξίζετε μέσα στο γήπεδο. Αλλά ανακρίβειες δεν θα βγαίνετε να λέτε».

Π.Μ.: «Τα αρμόδια όργανα γνωρίζουν πως εσείς μιλάτε με τους διαιτητές τους;»

Π.Π: «Ξέρουμε την πορεία όλων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ πληρώνω γι’ αυτό κ. Μυροφορίδη…»

Π.Μ.: «Εγώ το σέβομαι αυτό. Μην μπερδεύεσαι. Αλλά πως βγαίνεις και λες ότι ο Μπλούνας φοβήθηκε μέσα στο Καυτανζόγλειο να μην τον σκοτώσουμε; Ποιον πειράξαμε δηλαδή; Ηρθατε και εσείς με τη Λαμία, σας πείραξε κανείς;»

Π.Π: «Σε αυτό δεν μπορώ να πω κάτι. Ηρθα όντως και είχαμε καλή φιλοξενία…»

Π.Π: «Στον επαναληπτικό της Λαμίας, αν θέλετε ρωτήστε την αποστολή σας, αν δεν ήσασταν ο ίδιος εκεί, για το τι έγινε…»

Π.Μ: «Εγώ δεν κρύβομαι ποτέ κ. Παπαϊωάννου. Δεν το χω κάνει ποτέ στη ζωή μου»

Π.Μ.: «Το θέμα είναι πως εσείς μιλάτε με τον Μπλούνα…»

Π.Π: Δεν μιλάω με κανέναν Μπλούνα τυχαία βρεθήκαμε, αλλά να είστε σίγουρος πως αν μιλούσα μαζί του θα είχε δώσει και το πέναλτι στο 40’ και την κόκκινη στον Περόνε»

Π.Μ.: «Αυτά που λες δεν γίνονται πουθενά».

Π. Μ.: «Ακούστε να σας πω. Αυτή τη στιγμή έχουν γίνει εγκλήματα κατά του Ηρακλή. Με πέναλτι που δεν πήραμε, η ομάδα κέρδισε, αλλά και πάλι δεν μιλήσαμε. Δείτε όλα τα βίντεο και όλα τα παιχνίδια μας. Και πείτε μας όταν έχετε εικόνα σε ποια παιχνίδια ο Ηρακλής ευνοήθηκε. Ρωτήστε τον κ. Μπλούνα κατά πόσο μας ευνόησε. Μην λέτε πράγματα τα οποία δεν στέκουν».

Π. Π: «Δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια. Εγώ εύχομαι στον Ηρακλή να πετύχει τους στόχους του».

Π.Π: «Αν λέω ψέματα για τα αποδυτήρια ας μου κάνει μήνυση ο Ηρακλής»

Π. Μ.: «Εσείς γιατί δεν κάνατε κ. Πανουργιά;»

Π.Μ.: «Εμένα με απασχολεί άλλο θέμα, ότι ο κ. Πανουργιάς μιλάει με διαιτητές…».

 

Πηγή: bluearena.gr