Μίνιτς: “Ευχαριστώ τον Πεδουλάκη…”

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, με τον Μίλαν Μίνιτς να χαρακτηρίζει το παιχνίδι μια καλή προπόνηση για την ομάδα του. Μεταξύ άλλων είπε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς για τη νίκη. Ήταν σημαντικό για εμάς να παίξουμε καλά απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Ευχαριστώ τον κ. Πεδουλάκη που στο δεύτερο ημίχρονο άφησε να παίξουμε παιχνίδι 5 εναντίον 5. Δεν υπάρχει καλύτερη προπόνηση για εμάς να παίζουμε 5 εναντίον 5 απέναντι σε ομάδα Ευρωλίγκας. Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας και στο τέλος της επίθεσης τελειώναμε τις φάση κάτω από το καλάθι. Εκμεταλλευτήκαμε τα μις ματς και με πλάτη και με μπάσιμο. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια στην Ευρωλίγκα».

Από την πλευρά του ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε:

“Ηταν ένα παιχνίδι που προσφερόταν γι’ αυτά που θέλαμε. Μοιράσαμε το χρόνο συμμετοχής και έπαιξαν παιδιά με λιγότερο χρόνο συμμετοχής για να ξεκουραστούν αυτοί που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Μετά το 30’ δώσαμε την ευκαιρία στους νέους να παίξουν χωρίς τους παλιούς. Εκεί χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια και είναι λογικό γιατί είναι μεγάλο το βάρος του συλλόγου που λέγεται Παναθηναϊκός. Γίνεται για τρίτη συνεχόμενη φορά αυτό και πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι οι πρώτες τους εμφανίσεις ή η πρώτη τους χρονιά”.