«Ζηλεύουν τον Μαρινάκη»

Ρόλο υπερασπιστή του Βαγγέλη Μαρινάκη ανέλαβε ο Μάρκο Πάντελιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σερβία. Ο πρώην επιθετικός, μεταξύ άλλων, του Ηρακλή και του Ολυμπιακού τόνισε πως όλοι βρίσκονται εναντίον του Μαρινάκη γιατί τους «ενοχλεί», ενώ διαφώνησε με όλους όσους λένε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βοήθεια όταν την χρειάζονται.

«Ολα αυτά που ακούγονται αυτές τις ημέρες είναι ιστορίες από εκείνους που ενοχλούνται από την κυριαρχία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Μπορώ να μιλήσω με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και δεν έχουν καμία σχέση όλα αυτά που λένε», είπε αρχικά ο Πάντελιτς στην «Kurir» και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ήμασταν ανώτεροι από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Είχαμε την άμυνα που έχει τώρα η Ρόμα, με Τοροσίδη, Μανωλά, Χολέμπας, στην επίθεση ήμουν εγώ, ο Μιραλάς, ο Μήτρογλου και ο Τζεμπούρ.

Δεν είχαμε καμία βοήθεια από κανέναν και δεν την είχαμε και ανάγκη. Όλα τα πρωταθλήματα που πήραμε τερματίζαμε δέκα βαθμούς μπροστά από τους αντιπάλους μας. Κοιτάξτε τι ομάδες έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός στο Champions League. Είναι σαφές ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει ισχυρή την ομάδα και αυτό ενοχλεί πολλούς στην Ελλάδα, που δεν υπάρχει κανένας πραγματικός αντίπαλος».