By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Θέλει το… 2 στα 2 με νίκη επί της Οραντέα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

Θέλει το… 2 στα 2 με νίκη επί της Οραντέα

Τhessports
Last updated: 12/12/2024 10:27
Τhessports
Share
SHARE

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Οραντέα στο δεύτερο ματς για τη δεύτερη φάση των ομίλων του FIBA Europe Cup και θέλει τη νίκη ώστε να κάνει το 2/2.

Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι θα αντιμετωπίσει στο «PAOK Sports Arena» την Οραντέα για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3, με το τζάμπολ να γίνεται στις 20:15.

Ο Τζάκσον Ρόκι Κρούζερ προχώρησε σε δηλώσεις ενόψει του ματς αναφέροντας τα εξής: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Οραντέα είναι σε καλή κατάσταση. Παίζει πολύ καλά και το έδειξαν και στο πρώτο τους παιχνίδι με την Ντιζόν, την οποία νίκησαν με διαφορά μεγαλύτερη των 20 πόντων. Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο, που βελτιώνεται συνεχώς.

Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα για να κερδίσουμε. Εάν το συγκρίνουμε με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, όταν τους αντιμετωπίσαμε στην Τουρκία και τους κερδίσαμε, θα έλεγα ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες έχουμε εξελιχθεί στη διάρκεια της σεζόν και όσον αφορά τη δική μας ομάδα, θα πω ότι πέρασε πολύς καιρός που είμαστε μαζί, έχουμε γνωριστεί πολύ καλύτερα εντός και εκτός γηπέδου, βελτιώθηκε η χημεία μας. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλύτερες τώρα από ότι ήταν στην αρχή της σεζόν.

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Πρέπει εμείς οι παίκτες να φροντίζουμε το σώμα μας ώστε να βγαίνουμε στο γήπεδο με πολλή ενέργεια και έτοιμοι για τις προσκλήσεις που έχουμε κάθε φορά μπροστά μας».

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
TAGGED:FIBA Europe CupΟραντέαΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο με μοτοσυκλετιστή στα διόδια Ωραιοκάστρου (vid)
Next Article Αργεντινή: Ξύλο ανάμεσα σε παίκτες και οπαδούς της Βέλεζ (vid)

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US