Η κατάθεση ψυχής κι η κορυφή

Ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι της Πέμπτης για τον Άγγελο Αναστασιάδης, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στα Γιάννενα, για να αντιμετωπίσει την ομάδα, που του εμπιστεύτηκε την τεχνική της ηγεσία, όταν επέστρεψε από την Κύπρο. Από την άλλη, κι ο ίδιος, μιλώντας στην Nova, κατέστησε σαφές πως για τον ΠΑΟΚ η νίκη είναι μονόδρομος…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για την επιστροφή του στα Γιάννινα :

«Σε αυτή την ομάδα έχω μια κατάθεση ψυχής, μπορώ να πω, γιατί ήταν η πρώτη ομάδα μετά τον γυρισμό μου από την Εθνική Κύπρου και έχοντας μια απουσία από τα ελληνική γήπεδα γύρω στα 7-8 χρόνια. Ηταν η πρώτη ομάδα η οποία μου έκανε την τιμή να μου δώσει την θέση του προπονητή. Εγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τότε και σώθηκε η ομάδα. Είχα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τον κόσμο και για την διοίκηση και για τους ανθρώπους όλους. Εχω πολύ καλούς φίλους, ενδιαφέρομαι, χαίρομαι που η ομάδα πάει καλά. Εχει έναν πολύ καλό προπονητή και τα παιδιά τα περισσότερα που δούλεψα μαζί τους ήταν εξαίσια».

Για το πως πάει ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα :

«Εμείς παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια σε πολύ βαριά γήπεδα, σε αγωνιστικούς χώρους όχι πολύ καλούς και καταλαβαίνετε ότι με αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Ολες οι ομάδες του κόσμου έχουν απώλειες σε αυτές τις διοργανώσεις και με αυτό τον τρόπο που λειτουργεί το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα, θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να ετοιμαστούμε γι` αυτό το παιχνίδι και να πάμε για να κρατηθούμε στην κορυφή χωρίς απώλειες. Αν κρίνουμε ότι είχαμε 2,5 μέρες σήμερα από την Πέμπτη, να πούμε δόξα σοι ο Θεός, ευχαριστούμε την Παναγιά».