Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Σλάβια Πράγας στην Τούμπα αύριο με τον Ρουμάνο προπονητή να επιστρέφει μετά από τέσσερα ματς – έστω και πρόσκαιρα – στον πάγκο της ομάδας.
Οπότε η σημερινή συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας που θα ακουστεί η άποψη του 55χρονου Ρουμάνου προπονητή για όλα τα ανοιχτά θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας.
Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το μεσημέρι (16:30) στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Νωρίτερα το μεσημέρι (13:00) θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας, όπου αναμένεται με ενδιαφέρον για όσα θα πει ο Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και κάποιος εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Η Σλάβια θα προπονηθεί το απόγευμα (στις 18:00) στο γήπεδο της Τούμπας, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 17:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου της τσέχικης ομάδας όπου ο Ζίντριχ Τρπισόφσκι και παίκτης της αντιπάλου του Δικεφάλου.