Τέλος ο Γαλανός – «Δεχόμαστε επίθεση»

Mε ανακοίνωση της η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη  γνωστοποιεί ότι παραδίδει στον ΑΣ τα ηνία του τμήματος. Γίνεται λόγος για λυσσαλέα επίθεση το τελευταίο διάστημα από το… σιχαμένο -όπως χαρακτηρίζεται- παρακράτος του Άρη!

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος:

Από τη πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε, δεχτήκαμε και δεχόμαστε λυσσαλέα χτυπήματα απ’ όλο αυτό το σιχαμένο παρακράτος του ΑΡΗ, που νομίζαμε ότι σε μεγάλο βαθμό είχε καθαρίσει.

Το παρακράτος ζει και βασιλεύει και δυστυχώς ο πρώτος Πυλώνας που θέσαμε εξαρχής και μιλήσαμε για ΕΝΟΤΗΤΑ δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί.

Κατά την γνώμη μας, φυσικά και υπάρχουν προβλήματα, αλλά αμελητέα και ανάξια λόγου για να προκαλούν όλο αυτό που γίνεται καθημερινά εδώ και 3,5 μήνες.

Η προχθεσινή «ανακοίνωση» ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» της αδικίας και της αχαριστίας που υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει στον ΑΡΗ.

Ας προβληματιστούμε γιατί αυτός ο τεράστιος Σύλλογος εδώ και μια δεκαετία δεν έχει βρει έναν αντάξιο επενδυτή.

Όσον αφορά την προχθεσινή «ανακοίνωση» («Από τη μία ο Γαλανός, ο οποίος συστήθηκε σαν επενδυτής με την υπόσχεση να βάλει ένα εκατομμύριο (κατά δήλωση του -ποσό υπεραρκετό για την κατηγορία, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα σε πληρωμές, εξοπλισμό, διατροφή, ενίσχυση της ομάδας κλπ.- το οποίο μάλιστα έγινε στην πορεία «φύγε εσύ και βάζω τρία εκ.» σε δημόσια δήλωση»), έχουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω: Τα χρήματα τα έβαζε ο Γαλανός και έβαλε όσα χρειάστηκαν για τον ΑΡΗ, προκειμένου να τρέξει το Ποδοσφαιρικό Τμήμα με αξιοπρέπεια, βάζοντας μάλιστα σκοπό να γίνονται οι πληρωμές πριν να ολοκληρωθεί ο μήνας.

Όσον αφορά το τι λεφτά έβαλε ο Γαλανός, τι έξοδα και τι έσοδα είχε, μπορεί να σας τα επιβεβαιώσει ο ΑΣ ΑΡΗΣ.

Για ότι έχει σχέση με τε περιβόητα «3 εκατομμύρια ευρώ», τα οποία συνέχεια αναφέρονται και στα οποία συνέχεια απαντάμε, παρακαλούμε να μας αναφέρετε σε ποια επίσημη τοποθέτηση γραπτή ή προφορική αναφέρθηκε κάτι τέτοιο.

Πιστέψτε μας δεν θα βρείτε πουθενά…

(«… και τα πρώτα ραντεβού με τους Ισπανούς είχαν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν χώρα. Το πως φτάσαμε στο να θεωρούνται οι αναξιόπιστοι και όχι μόνο Ισπανοί του Σεπτεμβρίου, καλοί επενδυτές το Δεκέμβριο είναι απορίας άξιο (όχι για εμάς, έχουμε τις ΚΕΡΑΙΕΣ μας ανοιχτές) και φέρνει σε κωλοτούμπα, που δεν καλύπτεται με μανδύες ηθικής»): Οι Ισπανοί ζήτησαν ραντεβού πολλάκις. Ο Γιώργος Γαλανός σαν άνθρωπος και εκπροσωπώντας το Ποδοσφαιρικό Τμήμα δεν είχε ούτε να χάσει ούτε να κερδίσει κάτι συνομιλώντας με κάποιος ανθρώπους που έδειξαν ενδιαφέρον για τον ΑΡΗ.

Άλλωστε, εμείς, πλέον, έχουμε αποσυρθεί από τις συζητήσεις και το θέμα το έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο ΑΣ ΑΡΗΣ, όπως και την πρόταση του κάθε φερόμενου επενδυτή.

Την πονηριά και την κακοπιστία που την είδατε;

Εμείς παλαιότερα είχαμε αναφερθεί στο ηθικό κομμάτι της ενέργειας του τότε προέδρου του ΑΣ ΑΡΗ σε αντίθεση με κάποιους άλλους που μόλις θα έβλεπαν τις 300.000 ευρώ που θα ήθελε να τους δώσει ο νέος επενδυτής θα έκαναν… κωλοτούμπες.

Στο φινάλε ο ρόλος του Γιώργου Γαλανού και η θέση κάθε επικεφαλής Ποδοσφαιρικού Τμήματος είναι να βλέπει και να συζητάει με φερόμενους ενδιαφερόμενους.

Κάποιοι άλλοι που ο ρόλος τους είναι στην κερκίδα την ίδια στιγμή μιλούσαν με τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας…

Άντε τώρα να ακούσουμε για μαθήματα ηθικής και… κωλοτούμπας.

(«Φυσικά και δεν ήταν/είναι ο Γαλανός ο άνθρωπος που θα έδινε όραμα στον κόσμο ή ο επενδυτής που αρμόζει στον Άρη)»:  Αφού, λοιπόν, ο Γαλανός  δεν είναι ο άνθρωπος που θα έδινε όραμα στο κόσμο ή ο επενδυτής που αρμόζει στον ΑΡΗ και επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε κακό (κατά τα λεγόμενά τους…), παραδίδουμε το Ποδοσφαιρικό Τμήμα στους επόμενους «κατάλληλους» επενδυτές, που θα δώσουν αυτό το «όραμα» στο οποίο αναφέρεστε.

Μόνο κακό δεν ήρθαμε να κάνουμε στο ΑΡΗ. Το κακό στον ΑΡΗ έχει γίνει εδώ και χρόνια και παραμένει ατιμώρητο.

Παρόλα αυτά που σας αναφέραμε παραπάνω (που ήδη μας κούρασαν…) κι ενώ είπαμε να έρθει όποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής μέχρι τις 22/12, δίνοντας αρκετό χρόνο για να καταθέσει την πρότασή του κι ενώ είχαμε προγραμματίσει σήμερα (23/12) πληρωμές, ενημερωνόμαστε από τον ΑΣ ότι θα δοθεί επιπλέον παράσταση στους ενδιαφερόμενους (απροσδιόριστα πόση) έπειτα από… επίσκεψη που τους έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα.

Εμείς κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Το ξέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν σοβαρό πρόβλημα και ότι ο Σύλλογος βαδίζει πλέον σε πλήρη αβεβαιότητα.

Εμείς όμως σε αυτό το «παιχνιδάκι» δεν συμμετέχουμε. Παραδίδουμε την ομάδα στον ΑΣ ΑΡΗΣ, πρώτη στη βαθμολογία και με δρομολογημένα τα πάντα.

Όσον αφορά την εκκαθάριση συνεχίζουμε και την τρέχουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ με τους νομικούς μας, με τους εκκαθαριστές και όλα όσα προβλέπονται γιατί δεν φταίει σε τίποτα ο Σύλλογος να μην προχωρήσει στην εξυγίανσή του.

Παραδίδουμε την διαδικασία της εκκαθάρισης στον επόμενο επενδυτή, αν υπάρξει και όταν μας την ζητήσει. Εμπιστευόμαστε τη διοίκηση του ΑΣ ΑΡΗ και σε περίπτωση που δεν βρεθεί κανένας επενδυτής (πιθανό σενάριο και αυτό…) δεσμευόμαστε, χωρίς να θέλουμε να είμαστε διοίκηση, ότι θα βοηθήσουμε στην όποια προσπάθεια.

Υ.Γ.: Κατανοούμε τη δυσαρέσκεια του Σέρχιο Κόκε έπειτα από την εν λόγω «ανακοίνωση» και όσα γράφτηκαν για αυτόν. Κρίμα! Ο κ. Κάμπος τον υπολόγιζε κι εμείς τον θέλαμε στην ομάδα…

Για περισσότερες πληροφορίες οι κακόπιστοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον δικηγόρο του ή στον ίδιο ποδοσφαιριστή για το αν θα έρχονταν ή όχι στον ΑΡΗ…

 

Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος