«Μένει ο Κάμπος, επιστρέφουν Σανιά, Ν’ Λουντουλού»

«Όταν μπαίνεις σε μια δουλειά είσαι έτοιμος από την πρώτη στιγμή να δράσεις». Τάδε έφη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τονίζοντας πως ο αδελφός του κι αυτός είναι έτοιμοι να αναλάβουν τον Άρη. Μάλιστα ο πρώην τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως στην ομάδα θα παραμείνει προπονητής ο Πάουλο Κάμπος, ενώ έχει την διαβεβαίωση από τους Σανιά και Ν’ Λουντουλού ότι θα επιστρέψουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena FM 89,4 ο Καλαϊτζίδης:
Για την πρόταση που θα κάνει η οικογένεια του: «Υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού του αδερφού μου με τον Α.Σ. Πριν μερικούς μήνες υπήρχε μια ανακοίνωση από τον κ. Γιακουμίδη πως από τη στιγμή που υπάρχει ο κ. Γαλανός δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως όλοι θα συμπορευτούμε. Οι εξελίξεις όμως οδηγούνται από την αδυναμία αυτού του ανθρώπου. Εμείς δεν μπαίνουμε σφήνα αλλά για να μην υπάρχει κενό. Ο αδερφός μου θα καταθέσει το πλάνο, τις σκέψεις μας και το όραμα μας και άλλοι θα κρίνουν την αλλαγή που μπορεί να φέρει. Ήρθαν τα γεγονότα και μας πρόλαβαν, δεν επιλέξαμε εμείς τον χρόνο της εμπλοκής μας».

Για το αν είναι έτοιμοι να μπουν στον Άρη: «Όταν μπαίνεις σε μια δουλειά είσαι έτοιμος από την πρώτη στιγμή να δράσεις. Τα προβλήματα δημιουργούνται από το οικονομικό. Η ομάδα αγωνιστικά παίρνει τους βαθμούς που χρειάζεται. Έρχονται όμως οι πράξεις που αποδεικνύουν την αλήθεια. Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί αυτό».

Για την μη συμμετοχή των παικτών του Άρη στο σημερινό φιλικό: «Όταν κλείνεται το φιλικό εκπροσωπείς τον Άρη. Αντιλαμβάνομαι την πικρία του καθενός αλλά είναι βασικό καθήκον του κάθε επαγγελματία να υπηρετεί τα βασικά του καθήκοντα και μετά να τα αναδεικνύει».

Για όσα τον κατηγορούν: «Κάποιοι που τους κυνηγάν φαντάσματα με κατηγορούν για κάποια πράγματα και για αυτό έχω δώσει τα όλα τηλεφωνήματα μου του τριμήνου. Η μόνη φορά που πήρα τηλέφωνο ήταν η επόμενη μέρα από όταν έφυγα και είπα στον αρχηγό της ομάδας να του δώσω την λίστα των πληρωμών και μου είπε «σε εμπιστευόμαστε».

Για το αν θα γυρίσει ο Σανιά: «Από τον Σανιά έχω την διαβεβαίωση πως αν εμπλακεί η οικογένεια μου αυτός θα επιστρέψει. Το ίδιο ισχύει και για τον Νλουντούλου».

Για το αν θα φύγει ο Κάμπος σε περίπτωση που αναλάβει η οικογένεια του: «Είναι ανέντιμο να τον διώξει κάποιος επειδή πήρε την ιδιοκτησία. Ο Κάμπος θα κάνει την δουλειά που κάνει. Όσο κάνει καλά την δουλειά του δεν μπορεί να μετακινηθεί και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Κάτι που μου έχει συμβεί και ένιωσα πολύ άσχημα, δεν θέλω να συμβεί σε κάποιον άλλον. Σε αυτή τη φάση είναι ανεπίτρεπτο να μπει σε διαπραγμάτευση η παραμονή του Κάμπος. Κανείς που σέβεται τον εαυτό του δεν θα τον έδιωχνε».

Για την δουλειά που θα κάνει αυτός στον Άρη: «Υπάρχουν τόσες δουλειές για να προστατέψεις μια επένδυση».
Για τους στόχους του Άρη: «Δεν μπορεί να μην είναι στόχος η άνοδος. Μάλιστα είναι ρηχός στόχος το πρωτάθλημα. Πρέπει να γίνει και μια ομάδα για υψηλότερους στόχους στο εγγύς μέλλον».

Για το πως κρίνει την δουλειά του Γαλανού: «Έρχεται το πέρας του χρόνου να αφήσει αν ο καθένας ήταν ωφέλιμος. Δεν μου επιτρέπεται εμένα να κρίνω».