Μονομαχία στο Ελ… Ειρηνοδίκειο

Μία από τις πιο άσχημες στιγμές στην ιστορία του Άρη θα γραφτεί σήμερα το μεσημέρι στο ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης. Δύο ομάδες ανθρώπων, θα διεκδικήσουν την διοίκηση της ΠΑΕ, και το δικαστήριο καλείται να αποφασίσει ποια.

Από τη μία μεριά η πλευρά του Παναγιώτη Στεφανίδη, έχει καταθέσει από χθες αίτηση ζητώντας την απομάκρυνση του δ.σ. της ΠΑΕ υπό τον Σκόρδα επειδή συντρέχουν σοβαροί λόγοι που βλάπτουν την εταιρεία. Σύμμαχος του προεδρείου της ΚΜΑ είναι και ο ΑΣ Άρης, που συνυπογράφει την αίτηση, καθώς και αρκετοί από τους μικρομετόχους με το ποσοστό να φτάνει στο 70% συν το 16% που αντιστοιχεί στην «Αρης Εμπορική».

Από την άλλη, το νυν δ.σ. της ΠΑΕ, το οποίο δεν αποκλείεται να παρευρεθεί σήμερα το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο, θα προσπαθήσει να αντικρούσει τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς (περί σοβαρών λόγων που βλάπτουν την εταιρεία κτλ), να πείσει πως στην Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ, παράνομα πάρθηκε απόφαση καθαίρεσής του, ώστε να «κερδίσει»την υπόθεση.

Θεωρείται πολύ πιθανό αμφότερες οι πλευρές να έχουν κι άλλα… όπλα στην διάθεσή τους να οποία κράτησαν κρυφά.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 13:00. Οσο για την απόφαση, λόγικα δεν θα χρειαστούν πολλές ημέρες, με μία μικρή πιθανότητα να παρθεί και να ανακοινωθεί ακόμη κι εντός της ημέρας.