Επιστροφή στο σπίτι με θρίαμβο

Ένα από τα ευκολότερα απογεύματά του στο πρωτάθλημα πέρασε ο ΠΑΟΚ, που νίκησε με 12-3 τον Νηρέα Λαμίας. Η ομάδα του Πάνου Βέργου ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και μπορεί στα 2 πρώτα 8λεπτα να μην έθελξε με την επιθετική της τακτική, αλλά αμυντικά έκανε το κάτι παραπάνω. Τελικά στο τελευταίο 8λεπτο και με μπροστάρη τον Κόχειλα ο Δικέφαλος πήρε τη σπουδαία νίκη που τον διατηρεί στα… ψηλά της βαθμολογίας στην Α1 πόλο. Μ΄ αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδό του στην 4άδα της Α1.

Αυτό ήταν το πρώτο φετινό παχνίδι του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο, το οποίο μόλις πρόσφατα πήρε άδεια για να φιλοξενεί αγώνες. Μέχρι τώρα, ο ΠΑΟΚ έδινε τους εντός έδρας αγώνες του στην Καβάλα.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-0, 4-3, 5-0

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 2, Κόχειλας Ι. 3, Προσινικλής, Κόλιανιν 2, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 1, Κατσουλάκης 1, Χατζηγούλας, Σολανάκης 2, Μπεζιλιώτης, Αληχανίδης Β. 1, Αντιβαλίδης.

Νηρέας Λαμίας (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης, Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης, Εμμανουηλίδης Β., Εμμανουηλίδης Ι., Μπλάνης 2, Χαριτάκης 1, Δραγώνας, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης, Μπατάκης, Πουλής, Καρπέτας, Πίσσας.