Και τώρα… μπάλα

Έπειτα από όλα όσα έγιναν σε δικαστήρια, ερτζιανά, εφημερίδες και σάιτ, πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στα καθαρά αγωνιστικά. Άλλωστε ο Άρης μεθαύριο δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό.

Σχετική ηρεμία έχει επέλθει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με την έννοια ότι τις προηγούμενες ημέρες συζητιόταν θέμα προπονητή, ιδιαίτερα αν άλλαζε το σκηνικό στο διοικητικό μέτωπο.

Στις 10:30 θα αρχίσει ίσως η πιο σημαντική προπόνηση της ομάδας, με τον Σούλη Παπαδόπουλου να κάνει τις τελικές δοκιμές για την ενδεκάδα. Με βάση όσα έδειξε στις προηγούμενες προπονήσεις έχει διάφορες σκέψεις, κυρίως για την άμυνα και την μεσαία γραμμή, αφού για την επίθεση κι ελλείψει Αγκάνθο, Μπακασέτα, λογικά οι Μανιάς, Κουσίδης και Τάτος έχουν τον πρώτο λόγο, εκτός κι αν επιλεγεί τελικά σχήμα με τον Τάτο κορυφή.

Στην άμυνα, ο Παπαδόπουλος σκέπτεται να χρησιμοποιήσει ξανά τον Κύργια ως δεξί μπακ με τον Βαγγέλη αριστερά και τον Νταμαρλή δίπλα στον Γιαννίτση. Σε αυτή την περίπτωση θα προωθηθεί ο Τσουμάνης στα χαφ, ο Ηρακλής θα παίξει σε ρόλο σκούπας, με τους Τσιάρα, Οικονόμόπουλο και μάλλον τον Σουνά στα χαφ.

Για τη θέση του δεξιού μπακ πάντως υποψήφιος είναι και ο Βλάχος.