Το «χθες» του Άρη έκοψε την πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του Άρη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της η «κίτρινη» ΚΑΕ…: «Σε μία λιτή, πλην εξαιρετική εκδήλωση, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών ΑΡΗ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, στο χώρο της ΔΕΘ.

Το «παρών» έδωσαν παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ, αλλά, όπως και κάθε χρόνο, ο Γιώργος Οικονόμου από τον ΠΑΟΚ και ο Αριστείδης Μούμογλου από τον Ηρακλή. Αυτήν τη χρονιά, ο Σύνδεσμος επιφύλασσε μία καινοτομία: Τις ομιλίες σημαινόντων προσώπων αναφορικά με τον αθλητισμό και το «πάντρεμα» του «χθες» με το «σήμερα».

Έτσι, τις θέσεις τους ανέπτυξαν ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Λυσσαρίδης, ο φιλόλογος, Λέων Ναρ και ο γιατρός, Κυριάκος Αναστασιάδης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, Πέτρος Ράσογλου, στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος, Αστέριος Γούσιος, ενώ συντονιστής του πάνελ ήταν ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Τσιτούρας. Μετά τις ομιλίες των προαναφερθέντων, ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκπροσώπησαν τα μέλη του δ.σ., Θωμάς Νικολός, Γιώργος Αιγίδης και Γιώργος Σιδηροηλίας. Ο πρώτος πήρε το κομμάτι της πίτας για την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και ο δεύτερος αυτό για το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας».