«Αχ αυτό το κακό ξεκίνημα …»

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στο ξεκίνημα του αγώνα κάτι που σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αφού ο Ολυμπιακός από πολύ νωρίς ξέφυγε στο σκορ.

«Εμείς ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα και αυτό το κακό ξεκίνημα μας κυνήγαγε σε όλο το ματς. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό που μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, τότε είναι δύσκολο. Ήταν και εύστοχοι από το ξεκίνημα, οπότε ήταν δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε», είπε ο Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε: «Σταματήσαμε στο πρώτο ημίχρονο τον ΠΑΟΚ που έχει παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σκοράρουν μέσα και μακριά από το καλάθι. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας από την αρχή και πήραμε μια μεγάλη διαφορά. Κάτι που είναι σημαντικό για την έκβαση τέτοιου είδους αγώνων. Θεωρώ πως το πρώτο ημίχρονο γενικά ήταν αυτό που καθόρισε το παιχνίδι. Είχαμε συγκέντρωση, μεγαλώσαμε τη διαφορά και την κρατήσαμε. Όταν ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να αντιδράσει, εμείς είχαμε και πάλι την απαιτούμενη συγκέντρωση, παίξαμε ομαδικά, κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε, δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και αυτό είναι το πιο σημαντικό».