Ο Kevin Langford, o Kareem Abdul-Jabbar και τα συγχαρητήρια

Και αυτή την εβδομάδα ο Kevin Langford γράφει με τον δικό του ξεχωριστό και πολύ ιδιαίτερο τρόπο στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο Αμερικανός φόργουορντ μιλάει για την εμπειρία της προπόνησης με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, αλλά και για την μεγάλη επιτυχία της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ…

Γεια σας ξανά. Είναι η ώρα για ένα ακόμη μπλογκ,

Ας αρχίσουμε με το παιχνίδι της περασμένης βδομάδας. Είναι καλό να κερδίζεις εκτός έδρας. Ήταν μία νίκη που ήρθε μέσα από την προσπάθεια όλης της ομάδας και ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμασταν. Κατέληξα να μοιραστώ τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής. Είναι ωραίο, αλλά δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό. Δεν παίρνεις κάποιος βραβείο, δεν παίρνεις χρήματα ή κάτι άλλο, οπότε δεν έχει σημασία. Αυτό που μετρά είναι ότι κερδίσαμε.

Οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας είχαν περισσότερο ενδιαφέρον γιατί είχαμε έναν πολύ ιδιαίτερο καλεσμένο. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ενσωματώθηκε με την ομάδα για μερικές προπονήσεις. Μοιάζει σαν τον Kareem Abdul-Jabbar του ΠΑΟΚ. Εάν με ρωτήσετε θα πω ότι μπορεί ακόμη να παίξει. Θα μπορούσε να είναι μία μεγάλη βοήθεια για οποιαδήποτε ομάδα. Μπορούμε να ελπίζουμε, σωστά;

Ας πάμε στο βράδυ της Πέμπτης. Πήγα μαζί με ορισμένους συμπαίκτες μου να δούμε την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ που αγωνιζόταν για το πρωτάθλημα. Τι παιχνίδι ήταν αυτό… Πάλεψαν πολύ σκληρά απέναντι σε μία ψηλότερη ομάδα. Ακόμη κι όταν έχαναν συνέχισαν να αγωνίζονται. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά αυτά. Θα ήθελα να δώσω ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο Θάνο (Χονδρογιάννη). Τον αναφέρω επειδή προπονείται μερικές φορές μαζί μας. Και τα άλλα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά, αλλά απλά δεν τους ξέρω τόσο καλά.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν παίζουμε με την Πάτρα. Το παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι και αυτή την φορά το παιχνίδι είναι ακριβώς πριν από την διακοπή. Πάντα θέλεις να πηγαίνεις στη διακοπή με νίκη. Επίσης το παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον για μένα, γιατί θα παίξω απέναντι σε ένα πολύ καλό φίλο. Κι όταν παίζεις απέναντι σε φίλους, παίζεις και λίγο πιο «βρώμικα»… Αστειεύομαι. Δεν συμβαίνει στα αλήθεια. Αλλά πραγματικά, θα είναι ευχάριστο να παίξουμε γιατί γνωριζόμαστε πολύ καλά. Να δούμε ποιος από τους δυο θα βγει ζωντανός μετά το παιχνίδι.

Μέχρι την επόμενη φορά…