Ο πρόεδρος, που δεν είναι… πρόεδρος

Bαρυσήμαντες δηλώσεις από έναν πρόεδρο, που όπως είναι φυσικό, επειδή ακριβώς είναι πρόεδρος, συζητήθηκαν πολύ!

Ο λόγος για τον… πρόεδρο της Καβάλας, Παναγιώτη Γεωρμπαλίδη, ο οποίος ήταν λάβρος κατά του Πανσερραϊκού, και υπέρ της Καβάλας και του Άρη.

«Η Καβάλα έχει ένα καλό σύνολο, όπως και ο Άρης. Βλέπω να γίνεται πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Σίγουρα ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Του εύχομαι την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, όπου ανήκει όπως και στην Καβάλα και τον Πανσερραϊκό. Θέλω μόνο να είναι καθαρό. Βλέπω κάποιες ομάδες της Γ’ Εθνικής να μην κερδίζουν με την αξία τους.

Δείτε για παράδειγμα το παιχνίδι Βυζάντιο-Πανσερραϊκός. Μία διαιτησία που έπαιζε 100-0 τον Πανσερραϊκό από το 70 και μετά. Ήταν εντεταλμένος κατά τη γνώμη την δική μου να κερδίσει τον Πανσερραϊκό. Είδα έναν Πανσερραϊκό μέσα στον Άρη. Ποιος Πανσερραϊκός; Είδα έναν Πανσερραϊκό που δεν μπήκε στην περιοχή του Άρη. Τον σπρώχνουν», είπε ο πρόεδρος της Καβάλας και φυσικά όταν αυτά τα λέει ένας πρόεδρος, προκαλούν εντύπωση!

Έλα όμως που ο συγκεκριμένος πρόεδρος, δεν είναι πρόεδρος της Καβάλας! Για την ακρίβεια ήταν παλιότερα, όταν οι “αργοναύτες” διαλύθηκαν και κατέληξαν στην Γ΄ Εθνική.

Τι σκοπιμότητα είχαν αυτές οι δηλώσεις, μόνο ο “πρόεδρος” το ξέρει, κι αυτοί που τον βάφτισαν πρόεδρο.

Απ΄ ότι φάνηκε, πάντως, δεν είναι και τόσο σχετικός με το φετινό πρωτάθλημα, καθώς στο Κοκκινόχωμα, όπου άκουσε ότι σφαγιάστηκε η τοπική ομάδα, ο διαιτητής δεν έδωσε εξόφθαλμο πέναλτι στον Πανσερραϊκό στο 1-1…