Κοινωνική πολιτική από τον ΠΑΟΚ

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν… παγώσει τελευταία με την ομάδα, που βλέπουν, η Τούμπα έχει σχεδόν αδειάσει και η εικόνα της στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ήταν πραγματικά αποκαρδιωτική με περίπου 3.500 κόσμο στις κερκίδες!

Η ΠΑΕ προσπαθεί να προσελκύσει κόσμο στο γήπεδο, για να αποκτήσει ζωή το γήπεδο και φυσικά να έχει και την ενίσχυση που πρέπει η ομάδα για να πετύχει τον στόχο της, που είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μοίρασε εισιτήρια στη σκεπαστή κερκίδα στο ΚΑΠΗ της Νεάπολης αφενός για να δώσει την δυνατότητα σε ανθρώπους της… τρίτης ηλικίας να δουν ένα παιχνίδι κι αφετέρου να έρθει επιπλέον κόσμος στο γήπεδο κι απ΄ ότι φάνηκε η κίνηση ήταν αποδοτική, καθώς η Θύρα 3 είχε αρκετό κόσμο στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ανάλογες κινήσεις γίνονται τακτικά στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αναμένεται να γίνουν και στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, με Γιάννενα και Λεβαδειακό και στην Τούμπα ελπίζουν ότι η Τούμπα θα έχει περισσότερο κόσμο και σιγά σιγά η εικόνα θα είναι καλύτερη ενόψει και της μεγάλης μάχης που θα γίνει στα πλέι οφ.