By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Φεύγοντας μνημονεύει… Μίρτσο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑ1ΜΠΑΣΚΕΤΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Φεύγοντας μνημονεύει… Μίρτσο

Τhessports
Last updated: 19/04/2015 10:33
Τhessports
Share
SHARE

Μία εκτός προγράμματος εντός έδρας ήττα, φαίνεται πως ήταν αρκετή για να οδηγήσει έναν προπονητή στην απόφαση να φύγει…

Ο λόγος για τον Νίκο Βετούλα, έναν από τους προπονητές της νέας γενιάς, ο οποίος δήλωσε μετά την ήττα του Απόλλωνα από τον ΚΑΟΔ μέσα στην Πάτρα, ότι με το τέλος της σεζόν αποχωρεί από την πάγκο της αχαϊκής ομμάδας.

«Υπομονή τρία παιχνίδια, ώστε να τελειώσει η χρονιά γιατί δεν θέλω να μείνει έτσι, και του χρόνου η ομάδα θα πάρει άλλο προπονητή. Εγώ θα σταματήσω. Θεωρώ ότι έφτασε το τέλος. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που είναι και προπονητές, σήμερα πιστεύω ότι χαίρονται που χάσαμε. Ο κόσμος είναι δικαιολογημένος να χαίρεται, γιατί συνήθως στις μικρές κοινωνίες ο ένας θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου. Αλλά εμείς έχουμε και παράγοντες που είναι προπονητές, τζένεραλ μάνατζερ. Του χρόνου θα τους δοθεί η ευκαιρία να φτιάξουν ομάδα και ελπίζω να κερδίσουν τον τελικό», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Βετούλας μετά τη χθεσινή ήττα, και αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή του, μνημόνευσε κι εναν πρώην τερματοφύλακα, που πέρασε και από την Πάτρα, για να παίξει στην Παναχαϊκή.

«Όπως είχε πει και ο Μύρτσος, στα μπουζούκια κάθε μέρα κι αν πας, μπουζούκι δεν ξέρεις. Κάποιοι νομίζουν ότι έμαθαν μπάσκετ. Του χρόνου ας πάνε τελικό. Είναι αυτοί που σου λένε «μπράβο κόουτς, καλή δουλειά» και πίσω σου λένε κάτι άλλο. Τι περιμένεις; Της κολοτούμπας…», είπε.

Σχετικά άρθρα

Επίσημο: Στην Τούμπα τα μεγάλα παιχνίδια της Εθνικής
Περσίδης: «Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ, μίλησα με τον Τρινκιέρι»
Ζήσης: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστικές»
«Στασιμότητα για Σπανούλη και Ερυθρό Αστέρα»
Αποχαιρέτησε τον Ηρακλή ο Τσιακμάς
TAGGED:Προπονητής
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Μόνο νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι!
Next Article Τραπεζάκια στο κύμα τέλος!

Τελευταία νέα

Τέλος από τη διαιτησία ο Σιδηρόπουλος!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
2 June, 2026
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μάριο Οικονόμου…
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
2 June, 2026
Παραμένει ο Λανουά – Σημαντικές αλλαγές στο Κύπελλο
ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
2 June, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Τρίτης
MEDIA
2 June, 2026
Follow US