By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Τα παράπονα του Πρίφτη για το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑ1ΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Τα παράπονα του Πρίφτη για το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ

Τhessports
Last updated: 25/04/2015 20:17
Τhessports
Share
SHARE

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί των Τρικάλων αλλά δεν έκρυψε και τον προβληματισμό του για το αλλοπρόσαλλο πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ που αναγκάζει τον Άρη μετά από ένα μήνα διακοπής να δίνει κάθε τρεις μέρες αγώνες.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς έπρεπε να κάνουν άλλη μία νίκη σίγουρα για να μπορούμε να υλοποιήσουμε τον στόχο της εξάδας. Το παιχνίδι για τα Τρίκαλα ήταν χωρίς πίεση και αυτό λειτούργησε θετικά γι’ αυτούς στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαν πολύ καλό μακρινό σουτ και καλή συγκομιδή στην επίθεση. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό μας μέσα σε τρεις μέρες. Είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε σε αυτούς τους ρυθμούς, να μην παίζουμε έναν μήνα και ξαφνικά να πρέπει να δώσουμε παιχνίδια κάθε τρεις μέρες, αλλά θα δουλέψουμε για να προσαρμοστούμε.

Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την επίτευξη της παραμονής. Συγχαρητήρια στον Κώστα Φλεβαράκη που δεν είναι εδώ και τον Κώστα Παπάζογλου που έμεινε στην ομάδα.

Εύχομαι καλή συνέχεια» είπε αρχικά ενώ ρωτήθηκε και για τα πολλά τρίποντα που εκτέλεσαν οι παίκτες του: «Όταν σου δίνει κάποιος το σουτ και σε προκαλεί σο σουτ, προφανώς εφόσον υπάρχει το σουτ δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν δεν σουτάραμε, θα χάναμε στο κομμάτι της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε ήταν να πάμε πιο πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ. Στο πρώτο ημίχρονο το κάναμε, στο δεύτερο σουτάραμε λιγότερα τρίποντα, προσπαθήσαμε να πάμε πιο μέσα».

 

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
TAGGED:Α1ΆρηςΜπάσκετ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πάλι εκτός ο Κάρτερ
Next Article Έχει φαν στα Εξάρχεια ο Μαρινάκης

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US